1 minuta

Jak sladit datum vydání článku s firemní kampaní? Máte sdělení které chcete přesně načasovat? Vydáváme nejvýše 365 článků ročně. Zarezervujte si konkrétní datum vydání.

Postup - jak zarezervovat datum vydání článku
 Postup rezervace konkrétního data vydání článku je velmi jednoduchý. 

Jako obvykle se přes profil firmy dostaneme k ikoně klíče v sekci „Články“.

Tímto se dostaneme k výpisu článků spojených s firmou a můžeme je administrovat. Zároveň se také  dostáváme k tlačítku „Zarezervovat články“. Pokud na něj klikneme rozbalí se nabídka kde si vybereme požadovaný počet kusů. Zároveň je zobrazena cena takovýchto článků. Pro rezervaci je třeba mít kredity. Návod na jejich dobití naleznete v článku: Nákup kreditů a jejich správa  

1

Pokud máme vybráno dostáváme se k volbě data. V jednoduchém kalendáři si zvolíme datum. Pokud jsme v předchozí volbě vybrali více kusů článků, budou všechny vybrané dny přehledně zobrazeny v řádku nad kalendářem. Mezi jednotlivými měsíci se můžeme pohybovat šipkami. Pokud máme vybráno, potvrdíme tlačítkem „Zarezervovat“.

2

Ve správě článků nám nyní přibylo několik položek zarezervovaných článků s konkrétními daty vydání. Články jsou prázdné. Klepnutím na ikonu tužky se dostáváme ke klasickému editoru článků. Více viz návod Jak napsat článek nebo krátkou zprávu.

3

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace