MK ROLETY 5 minut

V minulé éře bylo neslýchané mít přístroj, který by automaticky pral oblečení nebo měl bezdrátové přenosné zařízení, které by nám pomohlo spojit se s miliony lidí po celém světě. Kdybyste jim řekli, že něco takového bude existovat, vysmáli by se vám. Nyní tyto přístroje, které usnadňují naši každodenní práci, již nejsou pouhým luxusem. Jsou součástí našeho života a den kdy bychom je nepoužívali, by nás velmi znepokojil.

Výhody denních a nočních žaluzií, o kterých možná nevíte

V oblasti praktických aplikací se nové technologie stínění oken nijak neliší. Dříve jsme používali záclony, které je třeba odtáhnout do strany, s motorizovaným ovládáním se však nyní vzdálený sen o ovládání žaluzií a rolet odkudkoli na světě stal skutečností.

Pokud bychom vám ale měli říct, že můžete mít výhody zatemnění se žaluzií v jednom provedení, byla by to myšlenka pro vás přitažlivá? Protože to je přesně to, co dostanete s denními a nočními žaluziemi. Technologický koncept, který se stal realitou, a je velmi žádaný v domácnostech po celém světě.

Denní a noční žaluzie

Denní a noční žaluzie, také označované jako rolety den a noc, jsou sloučením nejlepších funkcí, které od okenních žaluzií očekáváte. Jsou podobné dvojím žaluziím. Mají dva různé odstíny látek, ve kterých můžete blokovat sluneční paprsky jedním odstíněním, zatímco druhý rozptyluje paprsky, aby uvnitř udržely určité množství přirozeného světla.

Jinými slovy kombinují výhody jak propouštění světla, tak i zatemnění, aby vám poskytly maximální spokojenost, zatímco odpočíváte doma nebo s přáteli. Poskytují jedinečnou směsici sofistikovanosti a nevázanosti, která do vašich interiérů oživí dříve neznámou jiskru.

Plisé žaluzie den a noc

Plisé žaluzie den a noc jsou jedním z nejprodávanějších moderních stínění oken, které si získávají na popularitě a mají dokonalé uplatnění. Spojují dvě plisované látky do jednoho systému a skládají se z horního, středního a spodního profilu. Jsou k dispozici v rozmanitých barvách. Horní část žaluzie je tvořena látkou, která pohlcuje zvuk, a tvoří ji zatemňovací látka pro zachování soukromí. Spodní část se může pochlubit ozdobnou a průsvitnou látkou.

Plisé žaluzie den a noc nemají žádný řetízek a jsou ovládány pouze tahem. Tato funkce nepředstavuje žádné nebezpečí pro děti ani domácí zvířata. Lze je také snadno vyčistit pomocí vysavače nebo jemného kartáčku, díky čemuž jsou skvělé pro jakýkoli pokoj.

Druhy látek, které se používají na žaluzie ve dne i v noci

Lehké filtrační látky (poloprůsvitné)

Látka pro filtrování světla má za cíl filtrovat množství slunečního světla a vytvářet přirozenou záři uvnitř místnosti, což z ní činí energeticky účinné okenní stínění, které odstraňuje potřebu žárovek v místnosti před nočním použitím. Pomáhají při kontrole množství světla, zároveň ale také poskytují minimální množství soukromí.

Průsvitné látky

Průsvitné látky neovládají světlo, které vstupuje do místnosti, protože jsou určeny pro lidi, u kterých není soukromí prvořadým zájmem. Jsou obvykle určeny k dekoraci okna a poskytují neomezený výhled z obou stran okna. Nahrazují záclony.

Stínící látky

Pokud chcete mít tmavý efekt ve svém pokoji postrádající přirozené sluneční světlo, jděte na látky pro ztmavnutí místnosti. Používají se také tmavší barvy pro zvýšení dopadu a zajištění mírné úrovně soukromí, což nabízí dobré sloučení soukromí a ochrany proti slunci.

Zatemňovací látky

Účelem zatemnění látek je vytvoření maximální úrovně soukromí použitím materiálů, které zcela blokují sluneční světlo. Jsou určeny pro lidi, kteří chtějí minimální úroveň rušení, což černé látky to nabízejí tím, že blokují 100 % světla skrz látku samotnou a pomáhají tlumit vnější hluk.

Výhody žaluzií den a noc

Výhod denních a nočních žaluzií díky jejich uživatelsky přívětivým a poptávaným funkcím je spousta. Podívejme se na ně jeden po druhém.

Provozní styly

Ovládání zdvihu, které vyhovují vašim potřebám. Jednoduché manuální ovládání tahem. Žaluzie den a noc je možné odtáhnout zcela z okenního prostoru.

Řízení světla

Můžete použít část žaluzií, která filtruje světlo, pokud slunce není moc žhavé. Takže například popíjení kávy vedle vašich oken nemusí být vůbec špatný způsob, jak začít víkend.

Ochrana soukromí

Pokud se slunce stane nesnesitelným, využijte perfektní vlastnosti zatemňovací části žaluzií. Použijte zatemňovací látku, abyste svému pokoji dodali úplnou tmu.

Všestrannost

Přizpůsobte si barvy, vyberte si vzory. Změřte rozměry svého okna nebo získejte odborníka, který je zaměří. Pro každé okno existuje řešení každé potřeby a měření na zakázku. Musíte pouze kontaktovat správného dodavatele.

Abychom to shrnuli, žaluzie den a noc jsou přesně to, co hledáte. Jsou účinné s více připojenými výhodami. Jsou navrženy tak, aby vydržely dlouhou dobu a pyšnící se formou a funkcemi. Je to okenní zastínění, které můžete nainstalovat do jakéhokoli domu, do jakéhokoli okna a v každém ročním období.

Zdroj obrázků: https://www.mk-rolety.cz/.
MK_LOGO

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě MK ROLETY, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil MK ROLETY nebo web mk-rolety.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu MK ROLETY a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (10 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace