REHAU 1 minuta
Proti stále zvyšujícím se cenám energie nic nezmůžete, proti nákladům na energii ve Vašem domě však ano. Pokud máte špatně izolovaná okna, ztrácíte hodnotnou energii, za kterou musíte přesto zaplatit.
Jak lehce ušetřit energii s novými okny REHAU?

S našimi okenními systémy dostanete Vaši spotřebu pod kontrolu. Vynikající izolační vlastnosti se postarají o nízkou spotřebu energie – až 76% úspora oproti starým oknům*. Jasné plus pro Vaší peněženku. Rozhodněte se pro REHAU okna včas! Jen tak ušetříte značně energii a uspoříte peníze.

Kolik energie můžete uspořit?

Pomocí našeho výpočtového programu Kalkulačka energetických úspor to rychle zjistíte.

Pomocí úsporných oken REHAU můžete ušetřit až 76% energie

Jak poznáte dobře izolovaná okna?

Jakmile se jedná o úsporná okna, přijde na řadu U-hodnota. U-hodnota je koeficient tepelné prostupnosti. Slouží k určení tepelné izolace okna a udává kolik energie během 1 hodiny projde plochou 1 m². Čím nižší je hodnota, tím je vyšší tepelná izolace.

Pro lepší představu, okno s jednoduchým zasklením má U-hodnotu v průměru 5,8 W/m²K naše okno má U-hodnoty až 0,85 W/m²K.

Velice důležitá je odborná montáž Vašeho okna. Jen pouze tehdy, když je okno naprosto těsné, lze zabránit plísním a škodám způsobených vlhkostí.

rehau-logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě REHAU, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil REHAU nebo web rehau.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu REHAU a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (53 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace