AGC Flat Glass Czech a.s. 1 minuta
Objevte krásu skla v konceptuálním filmu společnosti AGC Glass Europe, je poutavý.
Sklo jako tvůrce emocí - AGC Glass Europe

Sklo jako tvůrce emocí“: konceptuální film společnosti AGC Glass Europe.

Muž a žena. Prostřednictvím úchvatného tance se setkávají a vzdalují, aby se po chvíli mohli k sobě ještě více přiblížit. Jediným svědkem jejich pohybů je sklo v nesčetných tvarech, dotvářející minimalistickou dekoraci. Průsvitné či matné sklo, plné barev a světelného jiskření, jako by doplňovalo škálu vyjadřovaných pocitů.


Tento konceptuální film umožňuje vyzdvihnout během jediné minuty krásu skla a nevtíravým způsobem ji spojit se značkou AGC. Snímek nedává žádné explicitní výklady, ale působí nádherou volně plynoucích pohybů a emocí vyjádřených tancem.


Pro šíření věhlasu a významu značky zejména u široké veřejnosti bude tato kreace součástí první evropské komunikační kampaně, která proběhne v listopadu a prosinci na sociálních sítích Facebook a Instagram a rovněž na YouTubu. Na tuto kampaň pak v roce 2019 navážou další akce.

Objevte film na https://youtu.be/qSoDPUZzBHE

agc

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě AGC Flat Glass Czech a.s., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil AGC Flat Glass Czech a.s. nebo web agc-glass.eu.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu AGC Flat Glass Czech a.s. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace