V okno, s.r.o. 1 minuta
Zaměstnanci společnosti V OKNO se zůčastnili cyklistického závodu na Thaiwanu.
Tour de Formosa - cyklistika a V OKNO

1. Etapa – závod z Taipei do Keelung – 85 km

Pavel Pastrnek se odtrhl ze skupinky a po 55 km byl nucen odstoupit. Zaměstnanec firmy V okno David Studýnka v průběhu závodu lehce ztratil a z vedoucí skupiny se propadl do skupiny druhé. Naštěstí se David po zběsilém tempu dostal zpět do první skupiny. Dva kilometry před cílem měl kolizi, ale naštěstí se nezranil. Do cíle dojel na deváté pozici se ztrátou jedné minuty na vítěze. Po závodě se reprezentanti zregenerovali a připravovali se na další závod, tentokrát je čeká 142 km.

Tour de Formosa

2. Etapa

Druhá etapa byla pro naše reprezentanty rozhodující. Oba závodníci měli kolizi 5 km před cílem a David Studýnka po zlomenině klíční kosti musel z tour odstoupit. Pavel Pastrnek dokončil závod s naraženou pánví a zraněným kolenem na 11. místě. V tour tedy pokračoval jen Pavel Pastrnek. David Studýnka měl před sebou operaci. V následujících etapách se osamělému českému reprezentantovi nepodařilo dosáhnout na nejvyšší příčky. Bojovat o stupně vítězů na Tour de Formosa budou moci čeští závodníci zase za dva roky.

Tour de Formosa – výsledky

logo-vokno

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě V okno, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil V okno, s.r.o. nebo web vokno-plastova-okna.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu V okno, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace