2 minuty

Na různých portálech a diskusních fórech velmi často aktivně přispívají lidé, kteří pod skrytou identitou ovlivňují veřejnost, aniž by to zároveň byli lidé s praxí či konkrétními zkušenostmi. My to ale na Planetě oken řešíme jinak.

Staňte se profesionálním uživatelem a posilte tak pozici vaší firmy

Naši profesionálové jsou opravdu jiní. Jejich profily jsou vyplněné o praxi, fotku a životopis a každý uživatel tak ví, zda-li mu odpovídá osoba fundovaná, nebo ne. Historie příspěvků profesionála je navíc viditelná v kartě uživatele a je také vidět jeho přiřazení ke konkrétní firmě nebo jeho nezávislost na komerčním okolí. Navíc veškeré nové diskuse jsou automaticky avizovány všem profesionálům, aby se mohli k danému tématu vyjádřit.

Jak služba Profesionál funguje?

Profesionálním uživatelem se může stát jak osoba nezávislá s praxí v daném oboru, tak i osoba spolupracující s konkrétní firmou. Praxe je ověřována zpětně portálem www.planetaoken.cz. Tento profesionální uživatel může komentovat články či přispívat v diskusním fóru nebo odpovídat na přímé dotazy uživatelů. Jakékoliv komentáře profesionála jsou vizuálně označena logem profesionál.

  • Profesionální uživatel má plně vyplněný profil o svůj životopis a může být hodnocený ostatními uživateli formou lajkování. Tyto informace jsou dostupné pro všechny registrované i neregistrované uživatele kdykoliv.
  • Profesionál je vždy upozorněn na nové téma v diskusi, aby se se k němu mohl včas vyjádřit.
  • V účtu uživatele profesionála je vidět historie diskusí, a to včetně statistik redakční činnosti zpětně. 
  • Firmy s profesionálními uživateli jsou filtrovatelné v profilu firem pro rychlejší přehled veřejnosti o konkrétních tématech.
  • Obchodní kontakt dostává jednou měsíčně v PDF report o aktivitě svého profesionála e-mailem.

Co profesionálovi členství přinese?

  • Osobní prestiž a posílení důvěryhodnosti pozice firmy, se kterou spolupracuje.
  • Budování dobrého jména firmy.
  • Možnost oficiálně vidět názory ostatních profesionálů na konkrétní téma, které je diskutabilní.
  • Možnost zařadit se do soutěže o věcné ceny u profesionálů s nejlepší karmou a redakční historií.

Co přináší profesionálové veřejnosti?

  • Pevnější základ při budoucím rozhodování v rámci přehledu informací, které jsou sdělovány od lidí s praxí v oboru a nejsou čistě jenom komerční.
  • Ucelení si obrázku o firmě, která nabízí produkty, jejichž profesionálové jsou opravdu lidé s praxí a ne anonymní uživatelé, kteří diskutují účelově.

Pokud uvažujete o profesionálním členství na našem portálu, prosím, kontaktujte naše obchodní oddělení (či přímo na mailem na jan.antonin@planetaoken.cz nebo telefonicky na +420 773 445 221) nebo zažádejte o profesionálním členství přímo ve vašem profilu po přihlášení.

Těšíme se na spolupráci!

— tým PlanetaOken.cz

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace