ISOTRA 2 minuty

Ačkoliv jsou okenní sítě proti hmyzu velkým pomocníkem v boji proti otravným mouchám, včelám či komárům, nejsou tak hojně využívané, jak by si zasloužily. Nechte si je proto od nás nainstalovat už nyní!

Okenní sítě proti hmyzu

Okenní sítě proti hmyzu mají mnoho výhod

Okenní sítě proti hmyzu jsou především praktický způsob, jak zabránit veškerému hmyzu létat do domu či bytu skrze otevřená okna. Dříve byly okenní sítě nevzhledné a zašedlé, zatímco dnes si můžete pořídit moderní a skutečně hezké řešení, které nenaruší vzhled domu, bytu či interiéru.

158

Díky použití moderních technologií se nemusíte obávat nepropustnosti světelných paprsků. Některé modely jsou takřka neviditelné a na první pohled si jich vůbec nemusíte všimnout. Největší výhodou je samozřejmě ochrana před hmyzem, který se zejména za teplých letních večerů snaží dostat ke světlu. Další výhodou okenních sítí proti hmyzu je snadná instalace a k tomu i pohodlné odejmutí z okenních rámů. Do klasických i dvoukřídlých oken a balkonových dveří můžete zvolit rolovací sítě nebo sítě v pevném rámu.

159

Přizpůsobte si design okenní sítě

Okenní sítě si můžete zvolit v jaké barvě se vám hodí k místnosti či fasádě domu. Bohatý vzorník barev umožní, aby si vybral i ten nejnáročnější zákazník. Pevný hliníkový rám může být vyveden v imitaci dřeva a samozřejmostí jsou i nestandardní provedení a rozměry. Tento produkt lze skutečně vyrobit na míru vašim požadavkům.

Nulová údržba a snadná montáž

Umývání oken není zrovna oblíbená činnost. Děsí-li vás představa mytí okenních sítí proti hmyzu, pak vás můžeme uklidnit. Moderní sítě nevyžadují žádnou náročnou údržbu – díky materiálu se na ně prach a nečistoty chytají velmi pomalu, díky čemuž se tolik nezanáší. Stačí jednou za čas přetřít jejich rám hadříkem namočeným do jarové vody.

160

Stejně jednoduchá je i montáž okenních sítí. V případě, že máte strach ze špatného vyměření nebo nemáte na montáž čas, svěřte se do rukou odborníka. Zkušený profesionál zvládne vyměřit velikost okenní sítě a následnou montáž velmi rychle a přesně.

logo_isotra

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě ISOTRA, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil ISOTRA nebo web isotra.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu ISOTRA a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (2 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace