OKNOSTYL group, s.r.o. 1 minuta

Už vás nebaví stará ošoupaná okna, kterými v zimě profukuje nebo vám neslouží tak, jak byste chtěli, a máte byt ve společenství vlastníků jednotek (SVJ)? Pak je pro vás důležité heslo SVJ All in.

Máte byt ve společenství vlastníků jednotek? Získejte slevu 58 %

Se zadáním tohoto kódu do poznámkového okna v našem objednávkovém formuláři totiž získáte slevu 58 % na nová okna a dveře a 10% slevu na příslušenství, tedy parapety a žaluzie. Rozhodnete-li se ještě pro nové bezpečnostní dveře Securido, odečteme vám z jejich pořizovací ceny další tisícikorunu.

Objednávkový formulář, podrobnější informace a ukázkový příklad, v němž manželé Novákovi ušetřili s naší novou akcí v bytě 2 + 1 přes 20 000 Kč najdete zde. Chcete-li se nejprve nezávazně informovat, využijte bleskovou kalkulaci zdarma nebo nás kontaktujte e-mailem na adrese oknostyl@oknostyl.cz.

V jakém případě můžete této akce využít?

Chcete slevu hned? Je to jednoduché!

  • Potřebuji nová plastová okna a můj byt patří do SVJ.
  • V objednávce zadám do kolonky pro poznámky kód SVJ All in.
  • Ušetřím 58 % za nová okna a dveře a 10 % na příslušenství.
  • Vymyslím, co si koupím za ušetřené peníze.
oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace