LOMAX & Co 3 minuty

Správné uskladnění motocyklu vyžaduje zejména teplé a bezpečné prostředí, což jsou podmínky, které vám zaručí především kvalitní garážová vrata. Ta od společnosti LOMAX uživatelům navíc nabízí nebývalý komfort – k jejich ovládání totiž není nutné ani sundávat rukavice.

Garážová vrata LOMAX nabízí komfortní ovládání i bezpečné parkování pro všechny motocyklisty

Jednoduché ovládání

  • Obrovskou výhodou garážových vrat LOMAX je pro motocyklové nadšence zejména komfortní ovládání. Uživatel má na výběr ze dvou druhů dálkových ovladačů, jejichž součástí jsou přitom dostatečně velká pogumovaná tlačítka.
  • Díky tomu tak můžete garážová vrata ovládat přímo v motorkářských rukavicích. Na českém trhu se v tomto směru jedná o unikát. Většina ovladačů jiných výrobců totiž bývá buď příliš velká, nebo má naopak příliš malá tlačítka, což je řešení, které pro motorkáře nepředstavuje kdovíjaký komfort.
  • Ovladač garážových vrat LOMAX lze díky klipse pověsit i na samotnou motorku. Odpadá tedy starost, že by uživatel po dlouhé cestě na motocyklu musel nejprve hledat ovladač a následně sundávat rukavice, aby si mohl garáž otevřít.
  • Největší fajnšmekři si pak mohou nechat na samotných vratech vyrobit také siluetu svého motocyklu. Každý kus garážových vrat LOMAX je totiž vyráběný na míru.
  • Velkou předností je i nebývalá bezpečnost vrat, a to ať už z hlediska vlastního používání či ochraně proti zlodějům. Díky celé řadě moderních prvků platí garážová vrata LOMAX za ta nejpevnější a nejstabilnější na českém trhu.

HOEI1817

Sekční či posuvný typ

  • V současnosti nejpopulárnější variantou garážových vrat je takzvaný sekční typ. U něj jsou vrata rozdělena na jednotlivé sekce, které zajíždějí pod strop.
  • Pro motocyklisty mohou být v tomto případě zajímavým řešením vrata posuvná, která fungují na podobném principu jako sekční typ. Jednotlivé sekce se pouze zasouvají do boku garáže.
  • Při vjezdu s motocyklem se tak nemusí otevírat na maximum, ale pouze do té míry, aby do nich uživatel s motorkou pohodlně vjel. Z našich dlouholetých zkušeností máme přitom vypozorováno, že většina motorkářů při uskladnění svého jednostopého vozidla volí parkování vedle automobilu.

Vrata široká pouhých 80 centimetrů

  • Společnost LOMAX je díky výrobě na míru schopná vytvořit i samostatná garážová vrata pouze pro motocykl. Takové řešení je ideální v případě, kdy je pro motorku určená samostatná garáž nebo je součástí velké garáže více samostatných vjezdů.
  • Minimální šířka vrat může být pouhých 80 centimetrů, pro pohodlný vjezd na motocyklu je však potřeba zhruba dvakrát tolik.
  • Garážová vrata LOMAX díky použití nejmodernějších technologií zajišťují ten nejlepší servis pro správnou péči o motocykl. Stroj je udržován v suchu a teple, což zajišťuje zejména izolační polyuretanová pěna s hustotou až 50 kilogramů na metr krychlový.
  • Vrata jsou díky tomu také relativně lehká, a to při zachování výborných tepelně-izolačních vlastností. Chytrá vnitřní konstrukce přerušuje jednotlivé tepelné mosty, tedy místa, kudy uniká největší množství tepla. Tuto vlastnost ocení uživatelé zejména při zazimování svého motocyklu.
Zdroj obrázků: www.lomax.cz.
lomax-logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě LOMAX & Co, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil LOMAX & Co nebo web lomax.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu LOMAX & Co a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (4 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace