Schachermayer 1 minuta
Prodejce okenního a dveřního příslušenství firma Schachermayer představuje novinku v závěsném systému pro skleněné dveře – Tectus Glas výrobce SIMONSWERK.
Unikátní závěsový systém Tectus Glas

SIMONSWERK představuje unikátní závěsový systém TECTUS Glas pro skleněné dveře, jedná se o designové a funkční řešení pro integrovanou instalaci skleněných dveří v jedné rovině se zárubní . Stávající klasický vzhled skleněných dveří je zcela nahrazen, protože poprvé jsou v jedné úrovni dveřní křídlo, zárubeň a závěsný systém.

Unikátní závěsový systém Tectus Glas

Skrytý závěsný systém TECTUS TEG 310 2D dává skleněným dveřím průhlednost a lehkost a odpovídá současným minimalistickým koncepcím interiérového designu. Patentovaná technika závěsů používá osvědčený kloubový mechanismus, který je zárukou spolehlivosti a dlouhé funkčnosti.

Nové řešení pro skleněné dveře obsahuje nejen systém závěsů TECTUS Glas, ale také řeší zavírání dveří na zámkové straně pomocí magnetického protiplechu a madel, která se lepí na plochu skla. Uzavírací magnet a jeho protikus na zámkové straně dveří umožňují bezkontaktní a bezhlučné uzavírání, které lze individuálně přizpůsobit.

Všechny komponenty nového řešení mají minimalistický design a jsou také vhodné pro použití na moderních interiérových dveřích. Komplexní systém kování má řadu dalších výhod: na dveřním křídle není vyžadována žádná příprava (vrtání ap.), takže skleněné prvky mohou být použity jako pravé nebo vlevé případně se otáčet nahoru nebo dolů. Zabudování a montáž kování se provádí pohodlně a jednoduše doporučenými prostředky a vybavením. Mezi další výhody patří úhel otevření 180 stupňů a různé povrchové úpravy.

header_right_logo_sch

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě Schachermayer, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil Schachermayer nebo web schachermayer.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu Schachermayer a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace