OKNOSTYL group, s.r.o. 1 minuta

Hledáte plastová okna a dveře do vícepatrové budovy nebo do stavby v horské lokalitě s extrémními podmínkami a častými poryvy větru? Doporučujeme okna a balkonové dveře Reahu Synego vyráběné v několika barvách a dekorech a s různým příslušenstvím.

Okna Rehau Synego uspěla ve zkouškách na extrémní podmínky

V naší zlínské zkušebně stavebně truhlářských výrobků jsme tento typ oken a dveří otestovali a pyšně vám můžeme sdělit, že okna a dveře Synego od společnosti Rehau prokázaly odolnost proti průniku vody a proti poryvům větru až do rychlosti 150 m/s. Díky kvalitnímu celoobvodovému kování Winkhaus ActivPilot a nekompromisním izolačním parametrům jsou tedy ideálním řešením pro vaše rodinné domy, bytové jednotky, kanceláře a veřejné prostory nebo průmyslové stavby, které jsou vystavené náročným povětrnostním podmínkám a výkyvům počasí.

Pokud stále váháte, zda jsou okna Synego od společnosti Rehau, která je světovým lídrem ve zpracování plastů pro stavební průmysl, vhodným řešením pro vaši stavbu nebo máte jakékoli dotazy, kontaktujte naše obchodní zástupce ve vašem kraji.

oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (3 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace