Maron CZ s.r.o. 2 minuty
Ať už se rozhodnete pro venkovní rolety, nebo pro žaluzie, budete překvapeni, kolik výhod v jednom nenápadném balíčku získáte. Moderní zastínění totiž nechrání jen před slunečními paprsky.
Moderní stínění vám pomůže ušetřit za vytápění

Všestranný pomocník

Venkovní zastínění v létě zabraňuje přehřívání interiéru. Slunečnímu žáru nejsou vystavena přímo skla oken, ale předsazené zastínění, které nepříjemné paprsky odrazí.

Celoroční výhodou je zvýšení bezpečnosti vašeho domu. Zloděj nebude riskovat hluk, který by způsobil poničením žaluzií, aby se přes ně dostal do domu. Předokenní hliníkové rolety dokonce odolají tahu až 300 kg, čímž se stávají účinnou fyzickou překážkou.

Další prevencí před nežádoucími hosty je instalace a nastavení automatického sklápění zastínění. To umí například rolety SunStop Energy. Váš domov tak bude vypadat obývaně, i když budete na dovolené.

Hliníkové roletové zastínění také účinně chrání váš domov před hlukem. Teď v zimních měsících jsou ale tou nejaktuálnější výhodou venkovního zastínění jeho izolační vlastnosti.

Ovládat zastínění svého domu přes mobil? Dnes už to není žádný problém. Zjistěte víc…

Venkovní žaluzie

Boří teplotní mosty

Co se zastíněním v zimě? Vždyť ho můžeme klidně uložit k zimnímu spánku, říkáte si. Naopak. Venkovní zastínění pracuje pro vaše blaho celoročně. V teplých měsících šetří náklady na klimatizaci a v zimě se stává tepelným izolátorem, který pomáhá udržet uvnitř vašeho domu příjemné klima.

Předokenní žaluzie

Věděli jste, že venkovní rolety dokáží zabránit vzniku tepelného mostu?

Teplotními mosty nazýváme ta místa v domě, kudy uniká nejvíce tepla. Tepelným mostem (ani portálem) nejsou otevřené dveře během větrání, ale mohou jím být dveře zavřené, pokud nejsou zaizolované. Nejvíce tepla ale uniká přes okenní skla, zvláště pokud naše okna už něco pamatují. To zvyšuje energetickou náročnost stavby a zároveň i náklady na vytápění.

Venkovní zastínění pak funguje jako další vrstva izolace. Pokud je po setmění stáhnete, pomohou vám snížit výdaje za topení.

Moderní zastínění od Maronu se zkrátka vyplatí. Tak ho ještě nemáte?

logo (13)

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě Maron CZ s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil Maron CZ s.r.o. nebo web maron.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu Maron CZ s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (5 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace