OKNOSTYL group, s.r.o. 1 minuta

Prodeji a instalaci oken se věnujeme už dlouhou dobu, a tak víme, že vždy na jaře bývá velký frmol. Proto pokud v dohledné době plánujete nákup nových oken či dveří, doporučujeme, obraťte se na nás už nyní.

Plánujete na jaře kupovat okna? Ozvěte se nám už nyní

S čím vám poradíme?

Naše nabídka oken a dveří je velmi široká, takže je pochopitelné, že budete třeba tápat, co přesně vybrat. Upřednostňujete nízkou cenu? Pak určitě vybírejte v sekci plastových oken. Naopak jestliže si můžete dovolit více investovat, doporučujeme, abyste si prohlédli sortiment hliníkových oken, jejichž velkou předností je velmi dlouhá životnost. A samozřejmě uspokojíme i zákazníky, kteří by rádi „stará dobrá“ dřevěná okna.

Díky dotacím můžete výrazně ušetřit

Kromě rady s výběrem vám také ochotně více povíme o dotačním programu Nová zelená úsporám. A samozřejmě nemusíte čekat, až přijdete k nám do showroomu v Kuřimi nebo do našich zákaznických center, které máme po celém Česku. Sepsali jsme totiž článek Na dotace s Oknostylem, kde jsou uvedeny konkrétní příklady. A připomínáme rovněž, že nabízíme sousedskou slevu. Jak je vidět, informací, které vám můžeme předat, je spousta, a a tak budeme rádi, když nás zkontaktuje a ještě teď v zimě, kdy je trochu klidněji, vše probereme a na jaro už budete připraveni.
oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace