1 minuta

Uvažujete o novém plotu, bráně, brance a chcete mít jistotu kvality, funkčnosti při zakázkovém řešení. Potom je pro Vás správnou volbou společnost LAMARK, s.r.o., která nabízí kvalitní řešení dle individuálních požadavků.

LAMARK - ploty, brány, branky

O Lamarku

Společnost LAMARK figuruje na českém trhu od roku 2004. Přední výrobce vjezdových bran, vchodových branek a plotů je hrdým pertnerem řady společensky prospěšných organizací a akcí. Může se pochlubit partnerstvím s řadou významných firem v rámci segmentu stavebnictví. A stánek LAMARKu můžete pravidelně vidět na nejvýznamnějších veletrzích u nás. Podívejte se na řadu aktivit, kterým se naše společnost pravidelně a dlouhodobě věnuje.

Jaké plotové řešení se vám líbí?

Ať už si vyberete tradiční řešení plotu z kovaného materiálu anebo dáte přednost modernímu vzhledu tahokovu nebo hliníku, s plotem od Lamarku budete spokojeni. 10 let záruky, bezúdržbový provoz, atraktivní design a nadstandardní péči o každého zákazníka zkrátka oceníte.

Standardně nabízíme tyto varianty Materiálového řešení :

Kované provedení

Ocelové Tahokovové provedení

Hliníkové provedení

Standardně nabízíme tyto varianty Výrobků:

Pojezdové brány

Křídlové brány

Branky

Plotové výplně a dílce

Plotové sloupky


lamark

Více informací naleznete na webu lamark.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace