ISOTRA 1 minuta
Ochrana před sluncem se stala nedílnou součástí našich domovů. Zejména pak ta, která nemá obdoby z hlediska pohodlí, designu a bezpečnosti. Veranda HRV80-ZIP splňuje nejen tyto požadavky, ale mnohem více. Toto nové řešení zastínění verandy je nyní elegantnější, štíhlejší a vyniká svými vlastnostmi.
Veranda HRV80-ZIP - venkovní stínění


Veranda HRV80-ZIP umožňuje regulovat průnik slunečního svitu do místnosti a zamezit nepříjemně vysokému množství světla i tepla. Látka je chráněná a svinutá v boxu, jenž je ve zcela zatažené pozici rolety uzavřen dolním profilem, díky němuž zůstanou barvy látky jasné po dlouhá léta. Látka vytváří vizuální pohodlí domova, tepelnou i zvukovou izolaci, může být zatemňující, ale i průsvitná, je extrémně trvanlivá, odpuzuje špínu a odolává požáru, spolu s Vašim domovem bude tvořit dokonalou souhru.


Systém je navržen tak, aby snadno překonal jakékoli menší tolerance v usazení konstrukce střechy. Celý systém je vyroben z nekorodujících materiálů. Veranda HRV80-ZIP je vybavena zipovým systémem, který zajišťuje, že látka zůstává náležitě napnutá v každé poloze dolního profilu a zabraňuje vyklouznutí látky z vodicích lišt. Box je upevněn na vodicích lištách. Bezpečná vzdálenost látky od střechy zimní zahrady či pergoly je zajištěna pomocí vodicích lišt a lankového pružinového systému. Díky integrovanému LED osvětlení si budete moct verandu užívat ještě déle a dlouhé letní večery tak budou ještě příjemnější.

Přednosti a výhody

  • Ideální pro velké skleněné plochy až do velikosti 25 m2 v jednom rámu,
  • méně slunečního svitu na svislých skleněných plochách díky přesahu,
  • neustále napnutá látka díky novému ZIP systému,
  • kompaktní box přispívající k sofistikovanému vzhledu verandy,
  • možnost instalace do střešních oken z exteriéru,
  • vysoká odolnost proti větru (až do 140 km/h),
  • možnost instalace LED osvětlení.
logo_isotra

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě ISOTRA, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil ISOTRA nebo web isotra.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu ISOTRA a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace