Internorm 1 minuta
I-tec Core je tvořen jádrem z tenkých sklížených vrstev dřeva a nachází se uvnitř dřevohliníkových oken HF 410 od Internormu. Na vnější straně oken je použit hliník odolný vůči vlivům počasí, který chrání I-tec Core a dřevo. Naše řešení oken umožňují zvolit jak barvu, tak druh dřeva (tedy dub, jasan, ořech, modřín nebo smrk) na vnitřní straně oken zcela podle Vašich požadavků na příslušnou místnost.
Stabilní okna z přírodních materiálů I-tec Core od Internorm

Stabilní okna z přírodních materiálů

Díky I-tec Core jsou okna mimořádně robustní a odolná, proto jsou také možná okna velkých rozměrů. Na rozdíl od ostatních dřevěných oken je technologie I-tec Core navíc mimořádně odolná vůči vlhkosti. Dalším specifikem této inovace je, že používáme výlučně dřevo z trvale udržitelného lesního hospodářství certifikovaného pečetí kvality PEFC. Proto Vám můžeme nabízet jistotu trvale udržitelných produktů s dokonalým designem vyráběných šetrně k přírodním zdrojům.

I-tec Core nabízí:

  • enormní stabilitu
  • vysokou zatížitelnost
  • zpracování ekologických a trvale udržitelných materiálů
  • individuální kombinace barev a druhů dřeva
  • okna velmi velkých rozměrů

Přechod od techniky k pocitům

Přineste si domů kousek přírody! Dřevohliníkové okno HF 410 v sobě spojuje techniku a cit, vyniká inovativní technologií, maximální stabilitou, větší pestrostí barev a vášní až do nejmenších detailů.

internorm

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě Internorm, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil Internorm nebo web internorm.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu Internorm a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace