1 minuta
Společnost HRADIL listuje plasty na Zlínsku už dlouhou dobu a jako rodinná firma přistupuje blíže k potřebám zákazníků. Nabízí tak široký sortiment podložek a plastového příslušenství pro montáž a výrobou plastových, dřevěných i hliníkových oken a dveří.
Plastové podložky a okapničky pro okna a dveře HRADIL

Firma HRADIL – lisování plastů, poskytuje vstřikování plastů do forem na vstřikolisech ARBURG 470/1500 a vstřikolisech CS 195/100. Výroba v našich nových provozech využívá nejmodernější technologií a jakosti dle norem ISO 9001.

Hlavní výrobní program je zaměřen na doplňky k plastovým, hliníkovým a euro oknům. Mezi naše zákazníky dále patří automobilový průmysl, výrobci žaluzií a lamelových dveří a samozřejmě spotřebního průmyslu.

Nabízíme Vám profesionálně zpracované podklady pro nové formy včetně zkoušek a technologie. Pro výrobu Vašich výlisků si můžete vybrat z těchto materiálů PP,PE,PS,PET,PA,ABS a další. PODLOŽKY POD SKLO A OKENNÍ DOPLŇKY VYRÁBÍME 23 LET CELÝ SORTIMENT SKLADEM DODÁVÁME DO DRUHÉHO DNE JSME VÝROBCI NE PŘEKUPNÍCI NA NAŠE PODLOŽKY MÁME TESTY PEVNOSTI.

hradil

Více informací naleznete na webu plasty-hradil.com.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace