3 minuty
Moderní panoramatické hliníkové prosklené systémy, jsou dnešním moderním trendem u novostaveb. Společnost ALU nabízí společně s dodavatelem profilového systému jako jedna z mála komplexní řešení pro výrobu a montáž.
Posuvné Panoramatické stěny od firmy ALU, a.s.

Posuvný systém panoramatických stěn Schüco ASS 77 PD

Řada ASS 77 PD (Panoramatický Design) umožňuje realizaci velkoformátových posuvných systémů s maximální transparentností. Tato úprava se vyznačuje minimálními pohledovými šířkami profilů a osazovacím rámem, který je skrytě integrován do stavební konstrukce. Vedle designu přesvědčují tyto hliníkové posuvné dveře také vynikající tepelnou izolací až na úrovni standardu pasivního domu. Do profilu integrovaný pohon a ovládání poskytuje maximum komfortního ovládání.

JEDNODUCHÉ VYLOUČENÍ RIZIK

Posuvné dveře značky Schüco splní všechny požadavky v ohledu na funkčnost, konfort a design – a kromě toho vyhoví také vysokým bezpečnostním požadavkům.

Obrovskou výhodou je mimořádná pevnost hliníkových profilů, které přispívají ke zvýšené ochraně proti vniknutí. Zde je, v závislosti na zvoleném vybavení příslušného systému posuvných dveří, možno realizovat ochranu proti vniknutí až do třídy 2 (RC2).

Také pro motoricky ovládané posuvné elementy je k dispozici vhodný bezpečnostní systém: Schüco e-Slide disponuje spolehlivou ochranou proti přivření prostřednictvím inteligentního softwaru. Ten vrátí křídlo okamžitě do otevřené polohy, pokud narazí na nějakou překážku, jako např. člověka či nějaký předmět. S alternativní přídavnou infračervenou senzorikou může být taková zábrana rozpoznána již během přibližování posuvného elementu.

VELMI SNADNÁ ÚSPORA ENERGIE

V zimě zůstává chlad venku. V létě pak horko. Posuvné dveře značky Schüco jsou opatřeny tepelnou izolací až na úrovni pasivního domu a proto v každém období zaručují příjemné pokojové klima. Pro dobrý pocit během topné sezóny. Pro nižší výdaje za klimatizaci v horkém letním období. Zkrátka pro zodpovědné nakládání s energiemi.

Úspora energií neznamená jen přínos v oblasti ochrany klimatu, ale také finanční úsporu – a to je s ohledem na prudce rostoucí ceny energií v zájmu každého stavebníka.

Posuvné a shrnovací dveře musí splňovat vysoké požadavky v oblasti tepelné izolace, a to především tam, kde jsou žádány velkoformátové konstrukce. To znamená vysoký komfort bydlení zajištěný příjemným, konstantním pokojovým klimatem. Mimo to dochází k úspoře drahocenných energií a snížení vysokých nákladů. A to nejen v zimním, ale také v letním období. Neboť v létě nedochází k pronikání vedra dovnitř, díky čemuž lze výrazně snížit výdaje spojené s klimatizací prostoru.

panoramaticke

To znamená perfektní kombinace optimálního komfortu bydlení a obrovského potenciálu úspory energií.

POSUVNÉ DVEŘE – VELKORYSÉ PRŮCHODY

Je zapotřebí dveří, které se v případě potřeby jednoduše odsunou stranou a vytvoří se tak velkorysý průchod o velikosti až dvou třetin šířky elementu? Posuvné dveře Schüco se velmi tiše pohybují po nerezových kolejnicích z ušlechtilé oceli.

Všechny posuvné elementy běží v jedné rovině – bez rušivých, do prostoru vyčnívajících dveřních křídel. S posuvnými dveřmi Schüco se podstatně zvětšuje prostor pro nápady ohledně uspořádání prostoru. Podle potřeby lze vzájemně kombinovat až šest zasklených rámů.

panoramaticke2

Posuvné elementy jsou ideální i k transparentnímu a flexibilnímu dělení interiéru. Jejich barevná rozmanitost je tak velká, že zcela určitě naleznete barvu vhodnou k Vašemu stávajícímu vybavení.

alu

Více informací naleznete na webu alu-as.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace