5 minut

Kvalita, rychlost, ochota – to jsou přednosti společnosti Radek Sadil, která dodává parapetní desky na míru a to v termínu do 24 hodin od objednání.

Parapety za 24 hodin ?

Parapetní desky na míru a to už do 24 hodin u Vás :

  • vnitřní plastové

Vnitřní parapety – Máme pro Vás nový ČESKÝ plastový parapet exklusivně vyrobený pro firmu RADEK SADIL. Pojmenovali jsme ho Parapet RS. Tento parapet byl vyvinut tak, aby splňoval veškerá kvalitativní kritéria, na která jsou naši zákazníci zvyklí. Svojí kvalitou nemá na našem trhu konkurenci. Nabízíme ho ve třech variantách, kdy nosič Parapet RS je stejný a mění se jen kvalita dekorativních fólií. V nejnižší kvalitě jsou k dispozici PVC fólie ve 4 dekorech (tyto fólie mají v nabídce konkurenční firmy a my je nabízíme pouze tam, kde zákazník upřednostňuje cenu), ve vyšší kvalitě nabízíme ALFA fólie v 7 dekorech a v posledních letech velice oblíbené Renolitové fólie v 17 dekorech. Všechny tyto dekory máme pro Vás skladem.

Další obrovskou výhodou Parapetu RS je identický tvar s parapetem DECEUNINCK, takže můžete bez obav dokončit rozdělané zakázky.

Na PVC fólie dáváme záruku 2 roky a na ALFA fólie a Renolitové fólie je standardní záruka 5 let.

  • vnitřní dřevotřískové

Vnitřní parapety – PF Postforming – vnitřní dřevotřískové parapetní desky jsou již více jak 10 let na světových trzích. Splňují parametry ČSN a EU norem.

Základem parapetní desky je nosič, který se vyrábí z 16 mm voděodolné DTD desky. Předností parapetu je, že základní nosná deska je silná 16 mm, ale nos parapetu je zesílen a vyrábí se z 25 mm DTD. Tento profil je již řadu let osvědčen a zlepšuje tvarovou stabilitu a tuhost celého výrobku.

Povrch parapetní desky tvoří vysoce oděruvzdorný laminát CPL/HPL, který se používá běžně na pracovní desky a je dodáván předními výrobci laminátu v Evropě. Laminát je stálobarevný a odolný proti UV záření, běžným domácím chemikáliím, vařící vodě a vysokým teplotám.

DTD Parapety nabízíme ve 16 základních dekorech. Díky této široké kolekci, která obsahuje UNI barvy (bílá, šedá) i imitace kamene a masivu, se dají dobře sladit s interiérem a okny Vašeho domova.

Na zadní stranu parapetu lepíme nažehlovací hranu. Ze spodní strany je nalisován speciální impregnovaný protitah, který slouží k zabránění vzlínání vlhkosti, a to především v novostavbách.

K okenním parapetům v profilu L 200 nabízíme plastové (PE) boční a dilatační krytky s UV stabilizátorem, které dodáváme ke všem našim dekorativním laminátům z naší kolekce.

  • venkovní hliníkové tažené

Venkovní parapety – Tažené (extrudované) hliníkové parapety jsou vysoce kvalitní a elegantní parapety. Vyrábějí se ze slitiny hliníku AlMgSi5 metodou vysokotlaké extruze (tzv. tažený profil). Vyznačují se především vysokou mechanickou odolností a prostorovou tuhostí, která usnadňuje montáž a zaručuje perfektní výsledný vzhled. Přední zaoblená hrana a ideální proporce dotváří architektonický detail každé fasády. Hodí se jak k dřevěným eurooknům tak i k plastovým oknům.

Povrch taženého parapetu chrání proti mechanickému poškození plastová fólie, která se po montáži odstraní.

  • Venkovní parapety dodáváme v 7 základních barvách
  • Kompletní originální příslušenství – Al krytky, rohové spojky, H – spojky
  • Boční plastové krytky v základních barvách parapetu
  • Možnost nástřiku parapetu v jakékoliv barvě RAL

Upozornění:

U eloxovaných parapetů je nutné dávat maximální pozor na chemické poškození !!! (omítka a další materiál s obsahem vápna nebo jiných chemických prvků mohou narušit povrch parapetů)

  • venkovní hliníkové ohýbané

Venkovní parapety – Ohýbaný hliníkový parapet je ekonomická varianta k taženému parapetu. Jedná se o hliníkový plech, který má sílu 0,8 mm. Větší síla se nedoporučuje, protože při ohybu dochází k popraskání povrchu.

Povrch hliníkového parapetu chrání proti mechanickému poškození plastová fólie, která se po montáži odstraní.

  • Venkovní parapety dodáváme ve 2 základních barvách
  • Boční plastové krytky v základních barvách parapetu
  • Možnost nástřiku parapetu v jakékoliv barvě RAL

Upozornění:

Pokud si vyberete nestandardní barvu parapetu a budete jej chtít nalakovat, musíte skonzultovat barevné sladění s našim pracovníkem, který vám řekne, jestli takový dekor seženeme v PVC krytkách, v čepičkách na šroubky nebo v H spojkách, popřípadě jaké alternativy existují !!!

V sekci Dokumenty je ke stažení soubor, kde máme upřesněné barvy PVC řezaných krytek.

  • venkovní pozink ohýbaný

Venkovní parapety – Pozinkovaný parapet je ekonomicky nejlevnější a nejrozšířenější variantou. Svými vlastnostmi předčí ohýbaný hliníkový parapet, hlavně co se týče pevnosti. Proto jej máme v nabídce v mnoha atraktivních dekorech. Montáž je stejná jako u hliníkových parapetů.

Povrch pozinkovaného parapetu chrání proti mechanickému poškození plastová fólie, která se po montáži odstraní.

  • Venkovní parapety dodáváme v 6 základních barvách
  • Boční plastové krytky v základních barvách parapetu
  • Možnost nástřiku parapetu v jakékoliv barvě RAL

Upozornění:

Pokud si vyberete nestandardní barvu parapetu a budete jej chtít nalakovat, musíte skonzultovat barevné sladění s našim pracovníkem, který vám řekne, jestli takový dekor seženeme v PVC krytkách, v čepičkách na šroubky nebo v H spojkách, popřípadě jaké alternativy existují !!!

V sekci Dokumenty je ke stažení soubor, kde máme upřesněné barvy PVC řezaných krytek.

O společnosti

Firma Radek Sadil působí na českém trhu od dubna 2000. Vznikla na základě vysoké poptávky všech typů parapetů na našem trhu.

Do našeho sortimentu patří především parapety řezané na míru vnitřní a vnější, překrytky, dveřní výplně, okenní sušáky na prádlo, sítě proti hmyzu a žaluzie.

Dodáváme zákazníkům pouze kvalitní a osvědčené zboží vybraných značek. Nabízíme kvalitu zboží, rychlost poskytovaných služeb, vstřícné jednání a bezplatné poradenství.

parapety_rs

Více informací naleznete na webu parapetyrs.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace