OKNOSTYL group, s.r.o. méně než minuta
Budova showroomu společnosti OKNOSTYL group s.r.o. byla zařazena jako realizace do soutěže společnosti Saint – Gobain RIGIPS THROPY 2018, v níž jsou každoročně oceňovány nejzdařilejší realizace suché výstavby za použití stavebních materiálů Rigips.
Náš moderní showroom byl zařazen do soutěže

Showroom OKNOSTYL zdobí zajímavé designové prvky

Při stavbě našeho showroomu jsme šli s dobou. Kromě velkých prosklených ploch u nás uvidíte i velmi zajmavé akustické sádrokartonové desky ActivAir a Rigiton umístěné ve stropních podhledech. Právě tyto moderní modré aktustické desky zaujaly v soutěži RIGIPS THROPY 2018.
Ačkoli jsme se v soutěži neumístili na žádné z oceněných pozic, těší nás, že jsme se této soutěže mohli zúčastnit, a prezentovat tak schopnosti našich pracovníků i v oblasti, kterou se běžně nezabýváme.Showroom OKNOSTYL

Showroom OKNOSTYL

Showroom OKNOSTYL

Showroom OKNOSTYL

oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace