OKNOSTYL group, s.r.o. 1 minuta

Čas ubíhá jako splašený a my jsme tu letos pro vás již jubilejním dvacátým rokem. Jaký však byl ten předchozí? Pojďte si s námi projít stručnou infografiku.

Jak si vedl Oknostyl v minulém roce? Infografika za rok 2018

Je to neuvěřitelné, jak rychle uběhla dvě desetiletí. Za tu dobu se událo spoustu změn a letošní výročí bude příležitostí k tomu je celkově shrnout. Nejdříve se ale podívejme, co všechno jsme pro vás udělali v roce minulém.

Jen za rok 2018 jsme pro vás zpracovali zakázky na celkem 22 815 plastových oken a 1 652 oken dřevěných. Při montážích jsme spotřebovali celkem 4992 kusů PUR pěny, 1785 pytlů hrubé omítky a 1260 pytlů sádrové omítky. Na množství a kvalitě materiálu při montážích rozhodně nešetříme, protože prvořadým cílem pro nás je, aby naše práce byla odvedena profesionálně a okna vám dlouho a bez problémů sloužila.

Těšíme se na letošní rok, protože kulaté jubileum už je třeba řádně oslavit. A těšte se i vy, naši vážení zákazníci, protože vás z těchto oslav rozhodně vynechat nehodláme! Sledujte naše stránky a buďte u toho s námi.

oknostyl infografika

oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace