SERVIS CLIMAX, a.s. 2 minuty
Omezit používání jednorázových plastů ve veřejném životě a nahradit je opětovně použitelnými či, ještě lépe, ekologicky šetrnějšími materiály. To je cíl, k němuž v poslední době stále více směřují kroky vsetínské radnice. K této myšlence se přidávají i lokální firmy. Servis Climax a Austin Detonator
Climax je ekologický

K iniciativě města motivovat občany chovat se ekologicky se připojila i společnost Servis Climax. Omezila užití igelitových tašek na minimum.

„Namísto toho používáme tašky, které šijeme z odstřižků látek, vyprodukovaných při výrobě markýz a látkových rolet. Jsou pevné, originální a vypadají skvěle, proto jimi obdarováváme zaměstnance, obchodní partnery i zákazníky," sdělil ředitel společnosti David Žabčík s tím, že z markýzových látek Climax šije i bloky na psaní nebo kreslení a ty užívá jako dárky v rámci firemních aktivit. Ale to není zdaleka vše.

„Naše výrobky vytvářejí zdravé životní prostředí v milionech domácností po celém světě. Kdo má naše venkovní žaluzie, nepotřebuje klimatizaci, jejíž dopad na životní prostředí je obrovský. V zimě zase výrazně šetříte energie používáním venkovních rolet. Vzduchový polštář, který se vytvoří mezi staženou roletou a oknem, totiž funguje jako další izolační vrstva omezující úniky tepla z domu a vy tak nemusíte zbytečně moc topit. To šetří nejen vaše zdraví, ale i prostředí venku," dodal Žabčík. Podle něj Climax dbá i na zdravé prostředí na pracovišti. „Ve výrobách jsme proto nainstalovali protihlukové zábrany, aby nebyli rušeni zaměstnanci z jiných oddělení, a pořídili jsme nové kvalitní osvětlení, které šetří zrak. Zbývající materiál z výroby zbytečně nevyhazujeme a hledáme jeho druhotné využití. Nepoužitý hliník vracímevždy do sběrných surovin, aby mohl být dále zpracován," prohlásil ředitel Climaxu.

Celý článek si můžete přečíst ve Vsetínských novinách č. 11 na straně 5 pod názvem Austin a Climax se připojily k radnici v boji s jednorázovými plasty.

https://www.mestovsetin.cz/assets/File.ashx?id_org=18676&id_dokumenty=535426

climax_logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě SERVIS CLIMAX, a.s., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil SERVIS CLIMAX, a.s. nebo web climax.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu SERVIS CLIMAX, a.s. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (3 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace