Maron CZ s.r.o. 2 minuty

Majitelé restaurací a kaváren, kteří si pořídí kvalitní a dobře vypadající zastínění venkovních prostor, mohou počítat nejen s navýšením návštěvnostní kapacity, ale také budou moci tento prostor variabilně přizpůsobovat podle počasí. Vkusně zvoleným zastřešením navíc získá dané místo na atraktivitě, útulnosti a v neposlední řadě ho i odliší od ostatních prostor.

Pergola nebo markýza jako ideální zastřešení letních zahrádek restaurací

Markýza jako aristokratka stínící techniky

Výsuvné markýzy jsou vhodné jak nad výlohu obchodu, tak k zastínění venkovní zahrádky. Konstrukce těchto markýz je robustní a zajišťuje bezproblémový chod.

Markýzu můžeme doplnit osvětlením ve formě LED pásku, který lze použít i v uzavřené poloze. Nemusíte si tak lámat hlavu nad dalším řešením osvětlení vaší zahrádky. Široké spektrum látek, ze kterých markýzy montujeme, vtisknou vašemu obchodu nebo restauraci nezaměnitelný vzhled. Navíc se díky impregnaci látky stávají nepromokavé a odolné vůči UV záření.

Pergola nebo markýza jako zastřešení restaurací

Ať si zvolíte k zastřešení pergolu nebo markýzu, u nás máte jistotu kvalitních materiálů, precizní montáže a odborného servisu. Získáte tak řešení, které vám bude bez problému sloužit desítky let. 

Kazetové markýzy mnoha možností

Pokud se bojíte nenechavých ručiček kolemjdoucích, jsou pro vás kazetové markýzy vynikající alternativou. Shrnují do sebe vlastnosti klasických výsuvných markýz a ještě i něco navíc: markýza se po zatažení zasouvá do hliníkové kazety, takže látka je chráněná před ušpiněním a poškozením. Tím se výrazně prodlužuje její životnost a po zatažení není tak na očích.

Kromě kazetových markýz máme v nabídce ještě řešení polokazetové. Zde je cíleně ponechán nezakrytý prostor ve spodní části kazety, čímž se urychluje prosychání látky markýzy například po vydatném dešti.

Pergola nebo markýza jako ideální zastřešení letní zahrádky restaurací

Celoročně v pohodě

Jestliže zvažujete venkovní zahrádky provozovat celoročně, pergoly jsou pro vás nejvhodnějším řešením. Pokud bude pergola doplněna pohyblivým zastřešením a bočními roletami, vytvoříte tak prakticky celoroční posezení nebo zimní zahradu. V nabídce máme dřevěné i hliníkové pergoly včetně těch samostojných, které můžeme tímto zastřešením doplnit, a lze jej také instalovat samostatně na vaši stávající pergolu. Řešení je tedy vždy na míru přesně pro vás.

Pohyblivá střecha je navíc vybavená speciální třívrstvou tkaninou, která odolá dešti, kroupám nebo silnému větru. Zároveň je nehořlavá a rezistentní vůči UV paprskům. Zastřešení je na dálkové ovládání, což z něj činí velice komfortní doplněk vaší zahrádky.

Zdroj obrázků: https://www.maron.cz/.
logo (13)

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě Maron CZ s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil Maron CZ s.r.o. nebo web maron.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu Maron CZ s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (12 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace