ALUPROF SYSTEM CZECH méně než minuta

Odborníci týmu Aluprof vyvinuli inovační spojení „sloupek-příčka“ pro fasádu MB-SR50N vyznačující se nosností až 5,5 kN na kříž, což znamená, že díky tomu lze dosáhnout maximálního zatížení příčky až 1100 kg.

Nové řešení těžkého spoje pro sloupko-příčkovou fasádu MB-SR50N s vysokou nosností až 5,5 kN!

Je to vynikající výsledek – dosavadní řešení na trhu nabízela nosnost uzlu max. 900 kg. Kromě toho konstrukce vyvinutá firmou Aluprof umožňuje přenášet zatížení se současným využitím vnitřní komory příčky, což s sebou přináší další výhody, zejména díky odstranění masivních kovových prvků se výrazně snížil vliv tepelných mostů uzlech fasády, jež je specifický pro dosavadní konkurenční řešení.

Mimo jiné také nezabírají meziskelní prostor a tímto neomezují pohyb konstrukce fasády, díky čemuž je silně omezeno eventuální riziko prasknutí skel v následku pohybů konstrukce.

Nové řešení firmy Aluprof je již dostupné v prodeji.

aluprof

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě ALUPROF SYSTEM CZECH, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil ALUPROF SYSTEM CZECH nebo web aluprof.eu.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu ALUPROF SYSTEM CZECH a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace