1 minuta
Potřebujete spolehlivý nástroj pro řízení a výrobu a prodej vašich oken a dveří včetně napojení na CNC stroje. Volte tedy ORGADATA SW firmu s 30 letou zkušeností.
ORGADATA - sofware pro výrobu oken a dveří

Společnost Orgadata AG je úspěšný a silně expandující softwarový podnik z Leeru / Dolní Sasko. Pro nás je charakteristických více než 30 let zkušeností a vedoucí pozice na poli technologií.

V konkurenci jsme silní díky kvalitě našich výkonů a spolehlivosti ve všech tvrzeních. Protože naším cílem je vždy trvale spolupracovat se zákazníky a partnery. To není nijak spektakulární, ale dlouhodobě účinné. Naším základním produktem je systém LogiKal® – oborový software pro konstrukci oken, dveří a fasád; software pro všechny relevantní systémy profilů. Na systém LogiKal® sází malé i středně velké podniky, ale také velké společnosti. Tito uživatelé dosahují díky systému LogiKal® výrazných úspor. Našich více než 260 zaměstnanců trvale rozšiřuje úspěšnost našeho podniku. Jsme přesvědčeni, že spokojení zaměstnanci jsou úspěšnými odbornými pracovníky. Naše příjemná pracovní atmosféra, vysoce moderní kanceláře, slušné platy, silné zaměstnanecké výhody a prémie zajišťují mimo jiné spokojené kvalifikované pracovníky a neobvykle vysokou vazbu se zaměstnanci.

LogiKal Basic

Základní balíček LogiKal obsahuje všechny důležité funkce, které jsou potřeba v každodenní práci při výrobě kovových konstrukcí. Počínaje zadáváním prvků přes kalkulace až po optimalizaci přířezů.
více informací

CAD Suite 2D 

Hodně kreslíte a potřebujete k tomu snadno ovladatelný program CAD? My máme řešení! Sada LogiKal® CADSuite 2D je dokonale šitá na míru potřebám konstrukce oken, dveří a fasád.
více informací

CNC řízení

Řízení strojů systémem LogiKal? Žádný problém: Data ke zpracování se automaticky zjistí v zadávání prvků a přímo se předávají obráběcímu centru.
více informací

orga2

Více informací naleznete na webu orgadata.com.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace