LOMAX & Co 3 minuty
Zatím posledních odvětvím, ve kterém společnosti Lomax začala působit, je segment vchodových dveří. Hliníkové dveře AKTIV 77 vynikají prvotřídními izolačními vlastnostmi, prakticky nulovou nutností údržby a nebývalou životností. Díky přítomnosti celé řady bezpečnostních prvků patří i v tomto ohledu mezi absolutní špičku ve své třídě.
Nejodolnější vchodové dveře na trhu - LOMAX AKTIV 77


Uživatel má na výběr z celkem tří variant provedení, dveřní výplň si tak může rozdělit několika příčkami nebo úplně skrýt rám křídla. Hliníkové dveře AKTIV 77 zároveň může osadit moderními technologiemi pro maximální komfort.

Nejodolnější typ dveří na trhu

  • Hliníkové dveře AKTIV 77 jsou nejodolnějším typem vchodových dveří na trhu, ani po delším používání se nijak nedeformují a velmi dobře odolávají okolním vlivům
  • Díky použitým materiálům se skvěle hodí i do velmi frekventovaných prostor, jakými jsou například vchody do panelových či bytových domů. I při velkém zatížení tak lze hovořit o životnosti a maximální funkčnosti po dobu více než 50 let.
  • Dlouhou životnost ovlivňuje také velmi snadná údržba – u hliníkových dveří odpadá pracné konzervování speciálními a drahými přípravky, jež je nezbytné například u dřevěných výrobků.

Kombinace bezpečnosti a skvělých izolačních vlastností

  • Pro maximální bezpečnost jsou dveře již v základní ceně opatřeny tříbodovým zámkem GU Secury s automatickým zamykáním. Pokud tedy uživatel zapomene zamknout dveře, systém tak následně učiní automaticky za něj.
  • Hliníkové dveře AKTIV 77 je možné vybavit i systémem BioKey® Inside, díky kterému je tak uživatel může otevřít například pomocí otisku prstu, speciálního kódu nebo RFID čipu.
  • Díky širokým možnostem individualizace si tak může zákazník pořídit vchodové dveře, které jsou naprostým unikátem. Promyšlená konstrukce a přerušení tzv. tepelných mostů pak zaručují výborné tepelně-izolační vlastnosti.
  • Děje se tak i v případě prosklení. U skleněných dílů se používá zateplený profil s trojsklem o celkové šířce 40 milimetrů, izolace je tedy zcela srovnatelná s výrobky bez prosklení.
  • Společnost Lomax má ve své nabídce 3 typy dveří – kromě klasického modelu AKTIV 77 jsou to také dveře AKTIV 77 příčkové, u kterých je dveřní výplň dělená příčkami. Vlajkovou lodí nabídky je pak jednostranně či oboustranně lícovaný typ AKTIV 77 Excellent, u kterého může být rám křídla až z obou stran skrytý.
  • Základní vzorník hliníkových dveří nabízí až několik desítek barev, za příplatky je pak možné objednat i méně obvyklé odstíny včetně imitací dřeva. Výrobek tak má při dokonalém vzhledu veškeré vlastnosti a výhody moderního hliníkového modelu.
  • Nepřeberné možnosti individualizace dveří společnosti Lomax se pojí také s kováním, madly či rozetami. Na výběr jsou i nerezové prvky nebo prosklení.
  • Velmi oblíbenou variantou je také sladění se vzhledem dalších částí domu, nejčastěji garážových vrat. Díky tomuto řešení tak jednotlivé prvky pláště stavby vzájemně souzní a činí z domu designově poutavou stavbu
lomax-logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě LOMAX & Co, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil LOMAX & Co nebo web lomax.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu LOMAX & Co a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace