Maron CZ s.r.o. 2 minuty

Příjemná pohoda u kávy či čaje v zimní zahradě může být ihned pokažena, pokud se opotíte na čele ještě dříve, než se napijete. Jak důležité je řešit správné odstínění proti přímému slunci ví společnost Maron CZ, přední dodavatel stínící techniky.

Jak neudělat ze zimní zahrady skleník?

V lednu se o sebe vaše zimní zahrada postará sama. Ale co v létě? Aby se z vašeho oblíbeného místa klidu nestal neobyvatelný skleník, je potřeba učinit nezbytná opatření. Rozpálená zimní zahrada totiž není žádný med.

Dobré tak leda pro velblouda

Ne vždy používáme zimní zahradu k pěstování kaktusů a sukulentů, které vyžadují suché dusno v duchu saharské pouště. Pokud jsou kaktusy vaše láska, omlouváme se vám i vašemu stádu pichláčů: informace v tomto článku vám patrně k ničemu nebudou. Jestli ale patříte k těm, kteří si v zimní zahradě rádi posedí s hrnkem kávy, jste na pravém místě – tedy na té pravé stránce.

Poručíte světlu, stínu

Základem je kvalitní a dobře navržené stínění. Při montáži bez problémů přizpůsobíme konstrukci zastínění požadovaným rozměrům. Ať už má vaše zimní zahrada rovnou nebo sešikmenou střechu, řešení najdeme přímo vám na míru.

Odolný materiál zastínění navíc ochrání vlastní konstrukci zimní zahrady před nepříznivým počasím a prodlouží tak její životnost. Zastínění střechy kombinované s bočními roletami vám pak zajistí příjemný stín i v pozdním odpoledni, kdy sluneční kotouč zvolna klesá k obzoru. Následný provoz a údržba jsou už jednoduché jako nedělní ráno. Jediné, na co si budete muset zvyknout, bude vaše nová role „pána nad světlem a stínem“. Ale věříme, že to zvládnete!

VZ520

Slunečník pro vaši zahradu

Z řady produktů firmy Maron se pro tento účel nejlépe hodí stínění typu VZ 510 a VZ 520. Že se vám výběr zdá příliš omezený? Nebojte se. Každou z těchto kvalitních a prověřených konstrukcí si můžete vybrat v libovolné barvě. Rovněž barvu a vzor akrylové látky si můžete sami určit. Zvolit si lze vedle neprůhledných látek také tkaninu Soltis, převratný světlo propustný materiál, který zabrání přehřívání interiéru.

Zahradníkův rok

Neopomeňme ale ani estetickou stránku. Čaj a koláče pod pruhovanou látkou markýzy chutnají tak nějak lépe, snad i trochu starosvětsky, jako posezení v zahradě bratří Čapků. A ostré slunce už vás nebude rušit ani při práci na počítači, ani při ospalém víkendovém lenošení.

Efektivní a kvalitní zastínění vytvoří z vaší zimní zahrady další pokoj, ve kterém se budete rádi skrývat před světem.

zastineni-zimnich-zahrad-Harol

logo (13)

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě Maron CZ s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil Maron CZ s.r.o. nebo web maron.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu Maron CZ s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (9 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace