1 minuta

Bambusové roletky společnosti Kasko jsou vyráběny z čistě přírodních materiálů a nabízí tak množství různých dekoračních stylů pro váš interiér při využití mnoha designů ručně spletených přírodních tkanin. Nabídka tří typů bambusových roletek nabízí mnoho množství estetického začlenění do nejrůznějších typů interiérů. Rolety lze dostat ve dvojím provedení, a to s navíjením, které probíhá rolováním do vzhledného balu nebo se stahováním, při kterém dochází k líbivému a pravidelnému řasení.

Bambusové interiérové roletky - přírodní LOOK vašeho interiéru

ASHA

Základní výrobek produktové řady bambusových roletek. Tkanina je rolována směrem nahoru do úhledného balu. Ovládání roletky je zajištěno provázkem a aretací s brzdou. Ovládací mechanizmus umožňuje nastavit výšku stažení roletky.

FEBA

Jedná se o elegantní typ bambusové roletky. Tkanina se postupně skládá v horizontálních pruzích za sebou, čimž vzniká pravidelné řasení. Ovládání je zajištěno provázkem a aretací s brzdou, což umožňuje nastavit výšku stažení tkaniny.

EDESA

Jedná se o posledního představitele bambusových roletek, který je vyráběn pouze z přírodní tkaniny juta. Ovládání je zajištěno navíjením na hřídel pomoci řetízku a mechanizmu s brzdou. Umožňuje libovolné nastavení výšky stažení.

Více informací na www.kasko-vs.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace