DAFE - PLAST Jihlava méně než minuta

Jedinečný, nadčasový, skandinávský design obdivuje celý svět. Barva Turner Oak malt propojuje moderní interiérové výzdoby ve skandinávském stylu s velkou přirozeností do venkovního prostoru. S designem skai woodec jsme i uvnitř domu přírodě zase o kousek blíž. Nová barva Turner Oak malt je moderní, živá, přirozená barva s překvapivě realistickým vzhledem dřeva, krásnou hlubokou reliéfní strukturou, matným vzhledem a světlou barevností.

TURNER OAK MALT s designem skai woodec

Dřevo na pohled i dotek

Dokonalá nová barva na plastová okna a dveře s designem skai woodec.

Dívejte se. Dotýkejte se. Nová folie je téměř nerozeznatelná od dřeva. Přijďte se přesvědčit sami. Na kteroukoli naši obchodní kancelář (barva je součástí našeho vzorníku folií pro plastová okna) nebo na náš showroom, kde pro vás chystáme od konce června folii na novém vzorku okna a vchodových dveřích.

Folie Turner Oak malt – téměř dokonalý vzhled pravého dřeva, luxusní i na dotek. Přesvědčte se sami.

dafe

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě DAFE - PLAST Jihlava, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil DAFE - PLAST Jihlava nebo web dafe.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu DAFE - PLAST Jihlava a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace