1 minuta

Společnost Pavlů Complex, s.r.o. (www.pavlu-complex) je nejvýznamnější firmou na trhu v ČR v oblasti dodávek strojů pro výrobu PVC a Al oken. Firma dále expanduje i do průmyslových oborů a to zejména díky obráběcím centrům na kov a hliník a CNC ohýbacím strojům. Další aktivity firmy jsou směřovány do vývoje vlastních strojů a obecného výzkumu. O úspěšnosti v oblasti výzkumu svědčí fakt, že společníci firmy jsou autory či spoluautory více než 30 patentů.

Firma PAVLŮ-Complex je rodinnou firmou, jejímž cílem je poskytovat dlouhodobé partnerství svým zákazníkům. Se svými zákazníky jsme od prvních fází vývoje výrobků či technologií, hledáme společná řešení, která posléze dovádíme k realizaci. Po realizaci poskytujeme zákazníkům rychlý a kvalitní servis včetně dodávek spotřebního materiálu a náhradních dílů.

Nové možnosti vzhledu strojových PVC svárů od firmy URBAN

Naše společnost zastupuje v ČR a SR významné světové firmy URBAN, RAPID, THORWESTEN, PROFILBIEGETECHNIK, ITALMAC a další. Produkty námi zastupovaných firem patří doslova mezi celosvětové etalony ve svém oboru. Co je pro nás však neméně důležité, je fakt, že nás s našimi partnery pojí společná filosofie – vysoká kvalita produktů a služeb, orientace na vyřešení problému, maximální podpora a servis a chuť čelit novým výzvám.

URBAN – světový výrobce č.1 v oblasti strojů pro PVC okna

THORWESTEN – kvalitní a flexibilní obráběcí a nářezová centra pro PVC okna

ITALMAC – obráběcí centra pro zpracování oceli a hliníku

PROFILBIEGETECHNIK – špičkové CNC ohýbačky profilů

RAPID – stroje pro výroby Al a PVC oken

SCHIRMER – automatizované nářezová a obráběcí centra pro PVC

WEMARO – precizní nástroje pro výroby Al a PVC oken

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace