2 minuty

Rádi by jste dlouhodobě zviditelnili Vaši firmu formou obsahového marketingu a nemáte odborníky, kteří by pro Vás psali články opravdu oborově odborně ?

Nevadí, my se postaráme dle Vašeho zadání o vše potřebné od A až do Z. Tedy o napsání článku, jeho zajímavou obsahovou náplň, gramatickou i vizuelně zajímavou grafickou podobu a také o jeho naladění na konkrétní klíčová slova pro jeho vyšší vyhledávanost. Náš tým redaktorů, grafiků a SEO analytiků je tu pro vás.

Napíšeme pro vás odborný článek - bude opravdu odborný a zajímavý

Jaké parametry by měl článek mít, aby Vás bylo vidět ?

Měl by být napsán opravdu odborníkem na dané téma a případě doplněn o zkušenosti z praxe od profesionálů v branži. Neměl by být tedy psán a vydán bez konkrétního odborného dozoru. Náš tým profesionálů pomůže s odbornou obsahovou strukturou článku.

Je jedno jestli článek bude komerční – tedy bude upozorňovat na konkrétní produkt či produkty nebo nekomerční s obecným zaměřením na praxi v daném tématu.

Článek by měl obsahovat minimálně 2 NS textu, který není obsahově shodný s jiným podobným již zveřejněným článkem.

Článek by měl obsahovat unikátní fotografie, které jsou poutavé pro budoucí promování článku cílové skupině lidí. Náš tým Grafiků se postará o to aby tyto fotografie opravdu poutavé byly.

Pokud je použit převzatý zdroj obsahu článku, tento zdroj by měl být napsán s odkazem v zápatí článku.

Ke každému článku přidáme k zápatí  konkrétní Call to Action prostředí pro směrování čtenářů k Vám.

Článek připravíme funkčně pro optimalizované čtení na různých zařízeních jako je Stolní počítač, Tablet či Smartphone.

Náš tým Redaktorů zajistí, aby byl článek nejenom gramaticky, ale hlavně obsahově i obrázkově zajímavý.

Jak se o vás článek v budoucnu staráme a co vám přinášíme ?

Váš článek pravidelně statisticky (denně) sledujeme a ladíme klíčová slova či doporučujeme sezonní promování (i opakovaně) pro zvýšení sledovanosti článku. Navíc denně monitorujme změny v indexování a vyhledání Googlu a Seznamu tak, aby jsme společně s Vámi dosahovali vysoké návštěvnosti.

Dále evidujeme oborové přístupy k článku z různých zdrojů a kanálů návštěvnosti. Tyto uživatelské přístupy můžete přes naši službu Promování cíleně oslovit a to až 30 dní zpětně formou remarketingové kampaně.

Veškeré podrobné statistiky (měsíční, sumární) a to i zpětně dostáváte v případě Aktivního členství na našem Portálu pravidelně v mailovém měsíčním reportu. Kdykoliv je také můžete vidět v sekci Ke stažení po příhlášení na Portál www.planetaoken.cz.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat náše obchodní oddělení – určitě vám poradí.

— tým PlanetaOken.cz

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (2 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace