MIJA-THERM, 2 minuty
Kvalita jídla, úroveň obsluhy i provedení interiéru. To vše pomohlo olomouckému ENTREE RESTAURANT ke skvělému výsledku v prestižní anketě Maurerův výběr Grand Restaurant.

Když jsme se před třemi lety v Resortu Hodolany pustili do práce, věděli jsme, že požadavky architekta i investora budou náročné.

Dodali jsme sklo do nejlepší restaurace v ČR

 Stejně tak jsme ale tušili, že vznikající stavba bude ve svém regionu výjimečná nejen svou architekturou a instalovanými objekty v interiérech, ale i kvalitou poskytovaných služeb. Jsme tedy velmi rádi, že restaurace Entrée, která je součástí Resortu Hodolany, získala koncem minulého roku v anketě Maurerův výběr Grand Restaurant pomyslnou zlatou medaili z celkem 974 hodnocených restaurací. Hodnocena byla kvalita jídla, úroveň obsluhy i provedení interiéru. Právě do interiéru restaurace jsme v minulosti vyrobili a instalovali speciální kovanou posuvnou stěnu, která tvoří dominantní kruh okolo stolového sezení. Dodali jsme i posuvné květinové stěny v obvodu interiéru restaurace a také vnější zábradlí terasy.


Do ostatních interiérů Resortu Hodolany jsme pak dodali například celoskleněné posuvné dveře do pouzdra s dělicími předstěnami a zrcadly. Následně jsme také vybrané prostory osadili efektními velkoformátovými zrcadly, jde především o strop a stěny vstupní haly. Skleněná zábradlí jsou instalována klasickým způsobem do konstrukce stropní desky, ale rovněž netradičně vložena a kotvena do vlastních schodnic. Hlavní schodiště hotelu je pak osazeno netradičním celoskleněným madlem s úchyty vlastní konstrukce. V prostoru hotelového SPA šlo v naší režii především o celoskleněné dveře s pískovanými motivy, dveře do saun, celoskleněné schody a pochozí podlahy, členění šaten a mnoho dalších součástí komplexu.


Veškeré instalované objekty jsou specifické, dle návrhu architekta Pavla Kříže z ateliéru KOMPLITS, vyráběné pouze do tohoto prostoru. Použito bylo především kalené sklo v různých dimenzích, lepené sklo, zrcadla, skla s potiskem, pískovaná skla a v neposlední řadě i skla s požární odolností. Na stavbě byly použity nadstandardně vysoké celoskleněné posuvné dveře s automatickým pojezdem, obklady stropu zrcadly se zavěšenými kulovými lustry, prosvětlené skleněné stěny s potiskem, speciálně kotvené zábradlí interiérového schodiště a mnoho dalších atypických prvků.

mija-therm

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě MIJA-THERM,, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil MIJA-THERM, nebo web mija-t.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu MIJA-THERM, a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (5 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace