DAFE - PLAST Jihlava 3 minuty

Neděláme si legraci, přísaháme, je to pravda. Touto revoluční novinkou primárně rozšiřujeme náš sortiment skel do zimních zahrad, altánů, ateliérů, fasádních systémů a designových objektů, zkrátka všude tam, kde v designu objektu převažuje sklo a není žádoucí nebo dostatečně technicky možné mít v objektu klasický topný systém.

Zatopte si sklem

Připravte se na absolutní čistotu výhledu, tepelný komfort jako u kachlových kamen a skvělé tepelně-izolační vlastnosti dvojskla nebo trojskla.

Infratopné sklo ThermoGlass® je řešení, které integruje topný systém přímo do zasklených ploch budovy a může být použito jako hlavní topný systém nebo může sloužit jako doplňkový zdroj tepla. V chladných měsících je topné sklo ThermoGlass® zdrojem komfortního sálavého tepla, účinně eliminuje nežádoucí efekt „studeného skla“ a odstraňuje tak pocit chladu v blízkosti velkých zasklených ploch, zabraňuje kondenzaci vodních par a mlžení skla.

Topné sklo ThermoGlass® stačí pouze připojit k elektrické síti 230 V, bez použití transformátorů napětí. A potom už je na vás, na jakou intenzitu si prostorovým termostatem (jedná se o klasický termostat používaný k jakémukoli topnému systému) nastavíte teplotu v místnosti. OBROVSKOU výhodou těchto skel je velmi rychlé dosažení požadovaného tepelného komfortu, protože skla dosahují 100% výkonu do deseti minut po zapnutí.

ThermoGlass

A JAK JE TO MOŽNÉ?

Na vnitřní stranu interiérového skla je osvědčeným a dlouhodobě používaným výrobním procesem nanesena průhledná kovová nanovrstva. Tato transparentní vodivá nanovrstva se patentovanou technologií ThermoGlass® upraví laserem tak, aby bylo možno regulovat tok elektrického proudu a nastavit tak přesně požadovaný příkon a teplotu infratopného skla.

Vnitřní sklo je tedy sklo, kterým prochází elektrický proud a v izolačním skle plní funkci topného skla. Na další pozice v izolačních sklech jsou používaná skla podle individuálního požadavku zákazníka. V případě zvýšeného nároku na bezpečnost lze použít lepené sklo (rozbité sklo pouze popraská, ale zůstane vcelku). Povrchovou teplotu skla si (v závislosti na druhu termostatu) můžete měnit dle vašich potřeb, v rozmezí 25 až 60° C. Elektrickou vodivou vrstvu lze také využít jako senzor napojený na alarm bezpečnostního systému.

JSOU NĚJAKÁ ÚSKALÍ V POUŽITÍ?

Absolutně NE. Nijak nezhoršují vynikající tepelně-izolační vlastnosti izolačních dvojskel a trojskel a nemají vliv na světelnou propustnost. Nanosystém ohřevu skla je dokonale průhledný. Umožňují velký výrobní rozměrový rozsah, lze je vyrobit od velikosti 300 × 400 mm až po rozměr 2000 × 3000 mm.

Topná sálavá skla lze osadit do všech našich hliníkových profilů a do plastového profilu PROGRESS.

CHCETE VIDĚT NA VLASTNÍ OČI TENTO UNIKÁTNÍ SYSTÉM PŘEDSTAVUJÍCÍ TREND V BUDOUCNOSTI VYTÁPĚNÍ?

V průběhu podzimu osadíme sklo do zimní zahrady na našem showroomu DAFE – PLAST.

NEBO HO CHCETE ZAŽÍT NA VLASTNÍ KŮŽI?

Naplánujte si letos lyžovačku na Červenohorské sedlo v Jeseníkách. Na sjezdovce na severním svahu najdete bar, kde se dokonale zahřejete a za každého počasí uvidíte ven.

Bar na horách

Bar na horách

Bar na horách

Bar na horách

dafe

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě DAFE - PLAST Jihlava, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil DAFE - PLAST Jihlava nebo web dafe.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu DAFE - PLAST Jihlava a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (4 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace