PVC OKNA s.r.o. 2 minuty

Líbí se vám vzhled hliníkových oken, ale zároveň vám vyhovují vlastnosti a cenové rozpětí oken plastových? Máme pro vás dobrou zprávu! Do našeho portfolia brzy přidáme nový produkt, který spojuje odolnost a vzhled hliníkových oken s akusticko-izolačními vlastnostmi oken plastových. Představujeme vám Alu clip.

Nový produkt v sortimentu firmy PVC OKNA, s.r.o.

V čem je Alu clip jedinečný

Námi nabízený produkt, PROFITLINE ALU CLIP, spojuje výhody obou materiálů. Vnější kryt rámu plastového okna je z kvalitního hliníku. Okno tak bude působit luxusním dojmem. Hliník je velmi praktický materiál, díky kterému jsou okna téměř bezúdržbová. Výhodou je také vysoká odolnost vůči všem povětrnostním podmínkám. Oknům tak neublíží mráz, kroupy, ani ostré letní slunce.
Hliníkové opláštění chrání okno před defektem a tím jsou vyzdviženy vlastnosti plastových oken. Dále se zásadně prodlužuje životnost oken, jejichž největší slabinou je náchylnost k vnějším defektům povrchové úpravy rámu.

Model PROFITLINE ALU CLIP je vhodný i pro velká okna, která činí fasádu domu více atraktivní. Díky trojsklu jsou umocněny veškeré izolační a akustické vlastnosti. Velké prosklené plochy také umožňují většímu průchodu slunečního světla do interiéru. To oceníte převážně v zimním období. Sluneční paprsky procházející skrze skla zahřívají interiér, díky čemuž je v budově větší teplo a nemusíte tolik vytápět. Kvalitní plastová okna se pozitivně projeví na pravidelných domácích výdajích.

Hliníkový kryt okna nahradí ocelovou výztuž uvnitř okenního křídla. To vede k dalšímu zlepšení tepelné izolace.

Ekologický přístup

Společnost KÖMMERLING je prvním klíčovým výrobcem na světě, který vyrábí profily výhradně s bezolovnatým PVC se „zelenými“ stabilizátory na bázi vápníku a zinku. Jedná se tak o novou generaci výroby plastových oken, která zásadně přispívá k ochraně životního prostředí.

Hlavní výhody Alu clip

  • Semi-ofsetová konstrukce okenních linií s hliníkovým profilem.
  • Vynikající tepelná izolace ve srovnání s hliníkovými okny – hodnota Uf až 0,79 W / (m2K).
  • Široký rozsah zasklení až 54 mm pro instalaci trojitého a speciálního funkčního zasklení.
  • Vysoká odolnost a stabilita díky funkčním hliníkovým profilům.
  • Individuální vnější vzhled hliníku, uvnitř neutrální bílá či jakákoliv jiná barva.
  • Téměř neomezený výběr barev hliníkových krytů díky speciálním technikám povrchové úpravy.
  • Všechny profily PVC-U jsou vyráběny s bezolovnatými stabilizátory na bázi vápníku a zinku.

Jak postupovat v případě zájmu?

Technologii Alu Clip se v brzké době chystáme zařadit do našeho portfolia služeb. Pokud máte o hliníkové opláštění oken zájem, neváhejte nám zaslat nezávislou poptávku. My se vám co nejdříve ozveme s nabídkou možné realizace.

pvconka logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě PVC OKNA s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil PVC OKNA s.r.o. nebo web pvcokna.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu PVC OKNA s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace