1 minuta
Designové kliky v matném černém provedení s integrovaným světleným prvkem. To je nadčasovost firmy M&T, která nabízí řešení pro interiérové dveře, okna, HS portály i skleněné dveře či posuvné dveře
KOLEKCE MINIMAL BLACK MATT - kliky od MaT

Posouváme dál designové možnosti a kompletní designovou řadu kování MINIMAL BLACK MATT určenou pro všechny typy dveří i oken jsme opatřili zcela novým výjimečným povrchem. S tímto povrchem se nesetkáte na žádné klice, na žádném vyráběném kování, pouze na kování M&T. Jedná se o manufakturní jemnou ruční výrobu s vysokou precizností a citem pro detail.

Vždy jsme o krok dál … jako absolutní novinku jsme připravili sadu klik Minimal osazenou svítící mikro diodou, která Vám přináší doposud nepoznaný komfort při nočním otevírání dveří. Svítící kliky Vám usnadní orientaci ve tmě, kdy snadno otevřete dveře bez potřeby standardního rozsvícení celého prostoru a tím vyrušení ze spánku kohokoliv dalšího.

Základní charakteristiky série MINIMAL:

Není napájená žádným zdrojem, bez baterií, bez kabelů.

Nejedná se o tzv. luminiscenční světlo, které se dobíjí přes den a po té vydrží večer po nějakou dobu svítit.

Světelná dioda svítí nepřetržitě – ve dne není vyzařované světlo patrné, začíná se „rozsvěcovat“ při šeru a svití celou noc.

Světlo s diodou zabudovanou v klice je viditelné do vzdálenosti 20 m, slouží hlavně jako navigační/orientační bod pro snadné ovládání kliky v noci bez potřeby rozsvěcení celého prostoru dalším světlem. Doporučené využití všude tam, kde je předpoklad i jen občasného „nočního provozu“ tzn. chodby, dětské pokoje, ložnice, toalety.

Svítivost diod je dlouhodobá, postupně slábne, ale ještě po 20 letech má světelný výkon cca 15%.

Více info na https://www.kliky-mt.cz/

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace