SERVIS CLIMAX, a.s. méně než minuta
Loni v říjnu jsme ve spolupráci s naším CLIMAX partnerem firmou Montiva s.r.o. realizovali zajímavou zakázku na tří modulovou bioklimatickou pergolu ESPACIO. Zajímavá byla především z důvodu místa realizace a také díky velmi náročným administrativním přípravám pro zajištění samotné montáže.
ESPACIO - hliníková pergola na střeše budovy


Jak už nadpis a samotná fotodokumentace napovídá, tak se jednalo o realizaci na střešní terase v 7. patře administrativní budovy v Praze Michli, kde je zároveň sídlo jedné z tuzemských bank. Aby bylo vůbec možné dopravit konstrukci a materiál na místo realizace, tak bylo nutné zajistit jeřáb s 50 metrovým ramenem a zároveň zajistit dočasné uzavření příjezdové komunikace po dobu třech hodin.

Z tohoto důvodu probíhala celá akce v pozdních večerních hodinách, tak aby omezení v dopravě bylo minimální. Nakonec se vše podařilo bez větších komplikací a po necelých třech dnech montáže našlo ESPACIO nový domov s nádherným výhledem.

f_fotogalerie

f_fotogalerie

f_fotogalerie

climax_logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě SERVIS CLIMAX, a.s., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil SERVIS CLIMAX, a.s. nebo web climax.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu SERVIS CLIMAX, a.s. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace