PERITO 1 minuta

Nechejte hledání klíčů jiným. Otevírejte si dveře otiskem prstu.

Přístupové systémy využívající k identifikaci otisk prstu (techničtěji: biometrické systémy) si stále častěji nacházejí cestu do našeho každodenního života. Staly se součástí mobilních telefonů, přístupových systémů pro firmy i vchodových dveří pro rodinné domy. Jsou stále víc rozšířenější a díky tomu i dostupnější.

Otevřeme vám dveře POHODLNĚ

I když se většinou vyzdvihuje nezpochybnitelná bezpečnost biometrických systémů, otevřeně si přiznejme, že výhoda, kterou oceníte každý den, je POHODLÍ. Pohodlí, kdy místo hledání klíčů v kabelce nebo po kapsách, stačí zvednout jediný prst a…jste doma. Máte ruce plné tašek s nákupem na celý víkend? Od domova vás dělí jediný prst. Vracíte se s telefonem na uchu a s hlavou plnou myšlenek? Nesoustředěné hledání klíčů nahradí jeden dotyk. A věřte, že toto odemykání oceníte i při úplně běžném návratu domů. Jde totiž o POHODLÍ.

Máme pro vás připravené různé způsoby řešení (integrace snímače ve dveřním madle, v těle dveřní výplně, v rámu dveří, případně do ostění) a používáme spolehlivý systém eKey. Vyberte si ze široké nabídky modelů našich dveří a nechejte odemykání vašemu prstu.

ekey-dotek-prstu

logo_perito

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě PERITO, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil PERITO nebo web perito.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu PERITO a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace