1 minuta

Pro každého marketera, agenturu, obchodního ředitele je klíčové jak moc je firma či produkty a služby vidět a kolik poptávek v celkovém přepočtu se přetvoří na realizované obchody. My jdeme tomuto kroku naproti a proto naše statistické reporty, které do nás automaticky získáváte ukážou jasný směr vaší aktivity. Naše statistiky jsou přehledné a v reálném čase filtrovatelné i několik měsíců zpětně, najdete je nejenom každý měsíc zpětně v mailu, ale také v sekci ke stažení v profilu firmy.

Přehledké statistiky článků, inzerátů, nabídek i profilu vaší firmy

Naše statistické reporty jsou dostupné on-line vždy graficky 30 dní zpětně u každého aktivního Profilu firmy a firmou přiřazených článků, zpráv, nabídek, inzerátů či došlých poptávek. Jsou viditelné pro firemní uživatele i několik měsíců zpětně. Kromě faktu, že chodí automaticky každý měsíc (do 4-tého následujícího měsíce) na konkrétní obchodní email, jsou také uloženy v PDF v sekci Ke stažení v Profilu firmy za předcházející měsíc.

Zde je základní přehled o statistických ukazatelích které monitorujeme

A to sumárně i jednotlivě pro Články, Zprávy, Inzeráty, Nabídky, Poptávky, Slovník pojmů a jiné:

Přehled statistik Profilu firmy :


Dále přehled o tom jaké jsou Zdroje návštěvnosti, tedy odkud k nám uživatelé chodí, dále přehled jaké % uživatelů se vrací oproti Novým uživatelů či z jakého zařízení uživatelé přišli.


— tým PlanetaOken.cz

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace