LOMAX & Co 3 minuty

Kvalita, dlouhověkost, výroba na míru, ale také velmi rychlá montáž. To jsou klíčové vlastnosti spojené s garážovými vraty LOMAX. Jejich instalace zabere zpravidla méně než 4 hodiny, a to i přes velké rozměry a sofistikovanost celé konstrukce. Montáž je přitom možné realizovat v jakémkoliv ročním období. Díky čistě mechanické instalaci tedy i při tuhých mrazech a se zkrácenou dobou mezi objednávkou a montáží.

Instalace garážových vrat LOMAX zabere méně než 4 hodiny

Nová garážová vrata za méně než 4 hodiny

  • S rozsáhlejšími montážemi v rodinných či bytových domech se často pojí jejich delší trvání, která v řadě případů zabere i celý den, někdy dokonce i více.
  • Zejména u rodinných domů to často znamená neustálou osobní přítomnost uživatele. Tedy také nutnost vzít si v práci na celý den dovolenou, aby mohl být montážním pracovníkům k dispozici.
  • Značně odlišná situace nastává v případě garážových vrat LOMAX. Ačkoliv se jedná na první pohled o poměrně sofistikovanou a rozměrnou konstrukci, samotná montáž ve většině případů nezabere více než 4 hodiny.
  • Dosavadním rekordem z hlediska doby montáže garážových vrat LOMAX je pak čas 3 hodiny a 22 minut.
  • Konkrétní délka doby montáže se různí v závislosti na tom, zda se jedná o garážová vrata typu Home, Praktik, Delta či Excellent. Ta se totiž vzájemně liší v typech použitých pružin. Velkou roli hraje taktéž materiál, do kterého se vrata kotví.

Rychlá instalace díky výrobě na míru

  • Důvodem rychlé instalace garážových vrat LOMAX je zejména precizní úvodní zaměření. Každá vrata jsou tak vyrobena přesně na míru zákazníkovi.
  • Na montáž tak techničtí pracovníci přivezou jednotlivé části vrat, které na místě pouze skládají dohromady. Největšími částmi zpravidla bývají jednotlivé sekce, které však lze díky precizní připravenosti vzájemně spojit během několika minut.
  • Ve finále tak paradoxně nejvíce času zabere zejména finální dolaďování namontovaných vrat, aby jejich nastavení uživateli maximálně vyhovovalo.
  • Ten zároveň nemusí řešit, že by si musel brát v zaměstnání celodenní dovolenou, neboť profesionálům ze společnosti LOMAX zabere montáž v průměru méně než polovinu běžné pracovní doby.

Zimní montáž garážových vrat

  • Obrovskou výhodou u garážových vrat LOMAX je také to, že jejich instalace je možná po celý rok. Na rozdíl od stavebních prací zde nejsou používány žádné chemické směsi, jimž by dělaly problém příliš silné mrazy.
  • Montáž probíhá v tomto případě na čistě mechanické bázi, tedy za pomoci vrtačky, šroubů, matiček či hmoždinek. Provádět se tak může i při teplotách patnácti stupňů pod nulou.
  • Pro zákazníky to má hned několik výhod. Nemusí se v prvé řadě při plánování termínu montáže omezovat pouze na období od jara do podzimu, které bývá zpravidla označováno jako stavební sezona a které je z hlediska montáží hektičtější.
  • Navíc pokud se rozhodnou směřovat montáž na zimu, výrazně se jim zkrátí doba mezi objednávkou a samotnou montáží. Výrobní linky jsou totiž v tomto období výrazně méně vytížené.
  • V případě zimní montáže pak zákazníci LOMAX mohou využít také akce Nakupte chytře, ve které mohou získat garážová vrata úplně zdarma či s výraznou slevou. Stačí, pokud si je v těchto dnech objednají a montáž budou směřovat na období mezi 6. lednem a 13. dubnem 2020.
lomax-logo

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě LOMAX & Co, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil LOMAX & Co nebo web lomax.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu LOMAX & Co a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (6 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace