1 minuta

Graficky výjimečná garážová sekční vrata technologií DURA-PRINT od společnosti Kružík .s.r.o. vám umožní vytvořit si vlastní design garážových vrat.

Designová garážová vrata od firmy Kružík

Společnost Kružík s.r.o. nabízí jedinečný produkt v rámci sekčních garážových vrat. Jedná se o potisk čelní strany sekčních panelů dle Vašeho designu.

Zcela nová a světově unikátní technologie využívající inkoustového tisku s vytvrzováním UV lampou je založena na nanášení inkoustu na vratový panel. Následně je výsledný inkoustový tisk zalakován matným PUR lakem. Výsledný povrch tak disponuje vysokou odolností jak proti UV záření, tak i proti oděru a otěru.

Tisková technologie je schopna pracovat ve třech osách a s rozlišením 360 dpi, což umožnuje nadstandardně kvalitní rozlišení tisku na vratový panel. Toto rozlišení je v použití na vratovém panelu světově unikátní.

Možnosti tisku jsou téměř neomezené. Je možno vytisknout například různé imitace dřeva, betonu, nerezových dekorů, libovolné obrázky, fotografie, nápisy, loga firem atd.

Kvalitou tisku jsme si natolik jisti, že již od začátku dáváme na vrata potištěná technologií DURA PRINT záruku 10 let.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace