5 minut
Veletrh BAU v Mnichově je největší a nejdůležitější událostí ve stavebnictví na světě. Každoročně přitahuje stovky tisíc návštěvníků, kteří mohou obdivovat nabídku klíčových výrobců. Letošní ročník je dalším, na kterém se také objevila značka WIŚNIOWSKI, jež prezentovala jak osvědčená řešení pro stavebnictví, tak také zcela nové výrobky, jejichž premiéry budou významnými událostmi nejbližších 12 měsíců.
WIŚNIOWSKI - Co přinese letošní rok?

Účast na lednovém veletrhu BAU je dobrým začátkem roku, ve kterém začne společnost WIŚNIOWSKI slavit 30leté výročí své existence. Letošní ročník BAU byl výjimečný také z jiného důvodu. Výstavní plocha se rozrostla o dvě nové budovy, což dovolilo překonat loňské návštěvnické rekordy. Veletrh BAU letos navštívilo čtvrt milionu návštěvníků ze 150 zemí, kteří shlédli stánky téměř 2 300 vystavovatelů..

Velmi vřelého přijetí se dostalo oknu z PVC s hliníkovým klipem – takže další reprezentant okenních systémů v nabídce společnosti. WIŚNIOWSKI vyrábí okna už 27 let, nicméně dosud k tomu používal mnohem náročnější materiály: hliník a ocel. Zkušenosti získané během výroby hliníkových a ocelových oken způsobily, že WIŚNIOWSKI uvádí na trh výrobek, jež splňuje všechny nároky moderního stavebnictví.

Hliníkový klip umožňuje vytvoření designově jednotné sestavy vrat, oken, dveří a oplocení v barvách kolekce Home Inclusive. Elegantní linky nového PVC okna WIŚNIOWSKI jsou tentokrát zvýrazněny ušlechtilou, hlubokou barvou Modern Maroon a tvoří harmonický celek s vraty PRIME, dveřmi CREO a oplocením MODERN.

Opravdovým hitem na stánku WIŚNIOWSKI se stala průmyslová garážová vrata MakroPro 2.0 a jejich verze ALU. Zájem návštěvníků veletrhu BAU nebyl překvapením, protože MakroPro 2.0 jsou výsledkem náročné koncepční práce nejlepších odborníků, kteří denně budují značku WIŚNIOWSKI a vědí, co si žádá náročný evropský a světový trh.

WIŚNIOWSKI uvádí na trh výrobek, který v sobě spojuje všechna nejlepší řešení. Projekt měl být již od svého prvopočátku dokonalým řešením. Všechny prvky MakroPro 2.0 jsou stejně důležité a proto byl každý z nich vytvořen s maximální péči o detail a s vědomím, že na výsledný výrobek budou kladeny vysoké požadavky. To neuniklo pozornosti návštěvníků, kteří se zájmem sledovali kultivovaný chod MakroPro 2.0, jejich perfektní provedení a bezvadný vzhled.

Exkluzivní krása

Na pozadí mnohobarevných stánků veletrhu BAU se expozice WIŚNIOWSKI odlišovala elegantní bílou barvou, na které se vyjímaly nejdůležitější výrobky v barvě Modern Maroon, která je dostupná v paletě 16 barev, určené kolekci Home Inclusive 2.0. Garážová vrata PRIME, PVC okno s hliníkovým klipem, zdvižně-posuvné dveře, venkovní dveře CREO a také oplocení MODERN s Multi Boxem se vyznačovaly elegantní jednoduchostí a moderním designem.

Úsporný design vrat, oken, dveří a oplocení je stále nejdůležitějším trendem v zařizování domu a jeho okolí. To zaručuje, že namontované výroby Vás budou těšit dlouhé dekády. WIŚNIOWSKI garantuje kromě nadčasového designu také vysokou kvalitu a pevnost svých výrobků – aby byly krásné a bezporuchové dlouhá léta.

Pro průmysl

WIŚNIOWSKI to však nejsou jen výrobky pro domácnosti. Část našeho stánku na BAU 2019 byla věnována lidem, kteří hledali profesionální řešení pro obchod a průmysl. Čestné místo měla na stánku skládací vrata V-KING, jež se od svého uvedení setkávají s důvěrou podnikatelů ze zemí západní Evropy. Celek doplňovaly průmyslové posuvné brány PI 200 a PI 130, systém GARDIA a také panelová oplocení VEGA.

Veletrh BAU

Vystavovat na veletrhu BAU je přáním každého výrobce, který působí ve stavebnictví. Přesto, že je k dispozici přes 200 tisíc metrů čtverečních výstavní plochy, ne každý dostane příležitost k představení své nabídky náročným zákazníkům z celého světa.

– Veletrh BAU není pouze příležitostí k rozšíření obchodních kontaktů, seznámení se s novinkami v oboru a výměně názorů. Máme zde dokonalou příležitost předvést naše výrobky – které jsou nejčastěji k vidění pouze v grafické formě – živě. Jsou přece vlastnosti, a je jich celkem dost, které zaujmou teprve, jsou-li fyzicky předvedeny – ocenil Zbigniew Matląg, manažer prodeje WIŚNIOWSKI pro Německo a Rakousko.

Pro značku WIŚNIOWSKI to byla už několikátá příležitost objevit se v Mnichově a dokázat, že její pozice lídra v oblasti vrat, oken, dveří a oplocení není náhodou. Zástupci společnosti ale nereprezentovali pouze firmu. Každoročně se na veletrhu BAU objevuje víc a víc polských výrobců, kteří nejen, že budují vlastní obraz, ale také názor na Polsko.

WIŚNIOWSKI na veletrhu

WIŚNIOWSKI se každoročně představuje na nejdůležitějších stavebních veletrzích v Evropě. Naše stánky se objevovaly na veletrzích NORDBYGG (Švédsko), BUDMA (Polsko), MadeExpo (Itálie), SKYDD (Švédsko), Zaunteam (Švýcarsko), Perimeter Protection (Německo), BOUWINNOVATIE (Belgie) nebo Batimat (Francie).

Všechny veletrhy pořádané na celém světě mají za cíl prezentaci nejmodernějších technologických a designérských úspěchů v oboru. To poskytuje možnost výměny zkušeností, budování obchodních vztahů a hledání rozvíjejících se partnerství. Je to také příležitost setkat se se zákazníky mezi čtyřma očima a poznat jejich potřeby, jež závisí na zemi jejich původu a představách.

Zdroj textů: www.wisniowski.pl/cz. Zdroj obrázků: www.wisniowski.pl/cz.
wisnowski_logo

Více informací naleznete na webu wisniowski.pl.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (2 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace