OKNOSTYL group, s.r.o. 1 minuta

Přední prodejce okenních a dveřích systémů s širokou škálou poboček po ČR nově nabízí ve svém sortimentu i kvalitní dřevěná špaletová okna. 

Špaletová okna - novinka v sortimentu firmy OKNOSTYL Group

Ze špaletových oken dýchá tradice

Možná si špaletová okna spojujete jen se starými budovy, třeba s chaloupkami na venkově nebo na samotě u lesa. Pokud ale právě takovou chalupu rekonstrujete, abyste zachovali nádech celé budovy, můžou se vám naše špaletová okna hodit. Špaletová okna si ale dobře sednou i s moderními budovami. Stačí myslet komplexně a při výběru oken uvažovat i vzhled celé budovy.

Dnešní špaletová okna můžeme rozdělit na dva typy. První typ kopíruje originální okna včetně kování a druhá skupina se inspiruje pouze tvarem a vzhledem. A využívá spíše moderní okenní prvky.

Nejčastěji se setkáte se špaletovými okny, která mají vnější křídla osazena izolačním dvojsklem a vnitřní klasickým jednoduchým sklem. Díky tomuto řešení vás rosení skel nebude tolik obtěžovat jako u jiných oken. Pokud řešíte hluk za okny a chcete mít doma svůj klid, můžete sáhnout po špaletových oknech s protihlukovými skly

Co by vás mohlo také zajímat

154 smluv jsme sjednali minulý týden s 560 okny, 59 na tolika nových zakázkách jsme během posledního týdne začali pracovat přímo u našich zákazníků s 513 okny,  127 montáží máme za sebou za poslední týden s 701 okny. 

oknostyl

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě OKNOSTYL group, s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil OKNOSTYL group, s.r.o. nebo web oknostyl.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu OKNOSTYL group, s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (2 komentáře)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace