BACHL, spol. s.r.o. 3 minuty

Plastové okno BACHL 85MD to je elegantní design a funkční vlastnosti na nejvyšší úrovni. Splňuje požadavky stavebníků orientovaných na estetiku, kvalitu a komfort bydlení. Architektům vytváří možnosti kreativního navrhování budov.

Plastové okno BACHL 85MD – investice do budoucnosti

BACHL 85MD – Investice do budoucnosti

  • stavební hloubka 85mm
  • vhodné pro pasivní domy
  • vysoká tvarová stabilita

Plastové okno BACHL 85MD to je elegantní design a funkční vlastnosti na nejvyšší úrovni. Splňuje požadavky stavebníků orientovaných na estetiku, kvalitu a komfort bydlení. Architektům vytváří možnosti kreativního navrhování budov.

d532b0899b99195070908f1b1f2bf790

Rám a křídlo – 6-ti komorový okenní systém se stavební hloubkou 85mm. Křídlo je se středovým těsněním a odděluje prostor mezi rámem a křídlem na dvě komory. Vnější komora slouží především pro odvod vody, vnitřní komora pro uložení protikusů kování a montážní otvory. Tím je zajištěna optimální ochrana proti povětrnosti, vyšší vzduchová neprůzvučnost a odolnost proti vloupání. Tepelný prostup rámu Uf = 1,0 W/m2K. Na výběr máte ze široké palety barev a imitací dřeva. Konfigurátor barev naleznete zde.

Zasklení – naše okna jsou vybavena izolačním dvojsklem či trojsklem do celkové tloušťky zasklení 48mm! Meziprostor mezi tabulemi skla vyplňuje vzácný plyn argon. Tepelný prostup zasklení se pohybuje od standardní hodnoty Ug = 1,1W/m2K až po Ug = 0,5 W/m2K. Zasklení je možné dodat také se speciálními vlastnostmi jako bezpečnostní, protihlukové, protisluneční, ornamentní…

Kování – prémiové celoobvodové kování Siegenia Titan AF zajišťuje, díky použití velmi odolných materiálů při výrobě, optimální těsnost spáry mezi křídlem a rámem. Ve standardním provedení jsou okna vybavena dvěma bezpečnostními protikusy. Za příplatek třída odolnosti RC1 nebo RC2 (až 12 bezpečnostních protikusů), nebo zcela zakryté zavěšení okna pro ještě lepší tepelně izolační vlastnosti, bezpečnost a vzhled. Kování je certifikováno institutem pro okenní techniku v Rosenheimu.

Montáž – v současnosti převládá jeden způsob osazení, kdy je okno mechanicky připevněno do otvoru a vzniklá spára vyplněna polyuretanovou pěnou. Takové řešení ovšem nesplňuje nejen požadavky platných norem, ale zároveň neplní elementární požadavky na životnost. Pro správné provedení připojovací spáry by měly být použity také materiály s parotěsnými a paropropustnými vlastnostmi. Jako např. okenní fólie . Tímto způsobem zamezíte vzniku tepelného mostu v připojovací spáře. Tepelné mosty nevedou pouze k vyšším nákladům na vytápění, ovlivňují též trvanlivost okolních materiálů, promrzání konstrukce a v neposlední řadě také ke zvýšenému výskytu plísní.

Kompletní servis – veškerý sortiment Bachl (okna, vchodové dveře, příslušenství) dodáváme včetně kompletního servisu, od kvalifikovaného poradenství po odbornou montáž a pozáruční servis.

Tepelně izolační vlastnosti – celého okna jsou vyjádřeny hodnotou Uw (window). Udává se v jednotkách W/m2K. Tato hodnota také ovlivňuje kolik ušetříte nákladů na vytápění. Hodnota Uw se skládá z tepelně izolačních vlastností rámu Uf (frame), skla Ug (glasing) a distančního rámečku Psi. Uw vyjadřuje kolik tepelné energie unikne okna a platí čím je hodnota nižší tím jsou tepelně izolační vlastnosti lepší.

ac58b0eb1b9f057feeb30acef76a12b6

hodnocení bylo provedeno pro okno rozměru 1230 × 1480mm podle ČSN EN ISO 10077–1, izolační sklo s „teplou hranou“

34b7f266190c4b95f50046f496ec2f4577e59dcde2a79ddcc3f6dca1375ba66ec94a3740dcf19d449d2106a5cce1579d

logo (2)

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě BACHL, spol. s.r.o., která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil BACHL, spol. s.r.o. nebo web bachl-okna.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu BACHL, spol. s.r.o. a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace