méně než minuta
Věříme v kvalitu. Je to první a poslední vlastnost všech dobrých věcí. Kvalita je hmatatelná. Preciznost a entuziasmus. Každý projekt je tak dobrý, jak dobře je provedený. Naši klienti oceňují preciznost a entuziasmus, se kterými se pouštíme do realizace jejich záměrů.
Prosklené hliníkové fasády od firmy BREX

Fasáda Schüco nastavuje nová měřítka v oblasti zpracování a energetické efektivity. Při zdokonalování stávajících osvědčených systémů byl kladen důraz především na optimalizaci zpracování ve firmě i na staveništi. Nové, prefabrikované systémové komponenty zajišťují podstatně rychlejší a tím i racionálnější výrobu.

hl_04_fasada4

Nové systémové komponenty urychlují především zpracování na stavbě: např. inovační systém napojení do stavební konstrukce s redukovanými styčnými plochami.

hl_04_fasada8

Díky novým držákům skel lze nyní snadněji pracovat i s velmi těžkými tabulemi.

Nový systém vedení kabelů nyní výrobcům kovových konstrukcí umožňuje bezpečnější integraci elektrických komponentů do sloupko-příčkové fasády.

logo_brex

Více informací naleznete na webu brex.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace