SAPELI 1 minuta

Revoluční dveře MUTEO jsme vyvinuli pro ty nejnáročnější zákazníky. Společnost Sapeli je lídrem na českém trhu nejen v oblasti výroby a kvality dveří, ale také v oblasti inovací. Tou nejvíce viditelnou bylo unikátní řešení renovačních zárubní OKZ.  Po několikaletém vývoji přichází firma s dalším inovativním produktem MUTEO, který cílí na náročné klienty.

Designové dveře Sapeli Unlimited Muteo

České veřejnosti se pokoušíte představit nový revoluční produkt. V čem spočívá jeho výjimečnost?

Na českém trhu jsme jednička v zakázkové výrobě dveří i v jejich kvalitě. Díváme se ale do budoucnosti a máme ambici nevyvíjet jen nový model nebo povrch, ale pojímat celou věc opravdu revolučně. Proto jsme se spojili s designérem, který přináší skutečně inovativní pohled na dveře a posouvá celý koncept radikálně kupředu.

​Dušan Vrtal, místopředseda představenstva

Měli jste při zadání nějaké specifické požadavky a nároky, nebo jste designérovi nechali volnou ruku?

S designérem Petrem Novaguem se nám povedlo naladit na podobnou vlnu přemýšlení. I my jsme cítili potenciál tak zásadní inovace, jako jsou dveře bez kliky. Při jejím vývoji se nám podařilo spojit jeho obrovský cit pro průmyslový design s naší technologicky vyspělou výrobou.

​Václav Bradáč, CEO

Zbavit se dlouholetého návyku, že každé dveře mají kliku, ale nemusí být pro řadu lidí jednoduché …

Vždycky je složité hledat nové cesty. V designu je každopádně klíčové, aby se finální výrobek odlišoval od konkurence, aby byl maximálně pohodlný pro uživatele, a pokud to jde, posouval dále estetické hranice.

​Petr Novague, designér

bf6195_989434f78a6b4e74b8f3b3ec1a21c88e~mv2

SAPELI

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě SAPELI, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil SAPELI nebo web sapeli.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu SAPELI a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace