ISOTRA 1 minuta

Rádi grilujete a trávíte čas na zahradě nebo terase, ale plány vám někdy zkazí rozmary počasí? Máme řešení: bioklimatickou pergolu ARTOSI s naklápěcími lamelami.

Bioklimatická pergola odstíní pálící slunce, déšť i sníh


Hliníkové lamely lze naklopit od 0 do 130° tak, aby odrážely slunce během celého dne – střechu pergoly dokonce můžete rozdělit na několik nezávislých sekcí a naklápět lamely v každé sekci zvlášť. Světlo i stín tak budou přesně tam, kde je chcete mít. A pokud by stínění střechou přece jen nestačilo (třeba v případě pergoly orientované na západ), lze do její konstrukce integrovat i venkovní žaluzie nebo screenové rolety. Přitom může nastat i opačná situace: budete si chtít protáhnout večer, i když slunce už zapadá. Pro tento případ se dají strany výsuvu pergoly vybavit LED páskem.

202

Multifunkční pergola? Pergola ke zdi

Co když začne pršet? Nemusíte hned všechno balit a stěhovat zpátky do domu: lamely lze sklopit úplně vodorovně a utěsnit a dešťová voda tak bude odtékat stojkami pergoly. Ty mimochodem nemusí být umístěné přesně v rozích, ale až metr od kraje, což zvyšuje variabilitu pro zastínění co největší části pozemku. Konstrukce může stát samostatně nebo být ukotvena do zdi kratší i delší stranou, tj. rovnoběžně či kolmo k lamelám. Pergola ARTOSI je k dispozici v šesti základních RAL barvách – bílé, hnědé a v odstínech šedé či stříbrné.

204

Pergola od českého vývojáře

Model ARTOSI jsme pro vás v ISOTRA sami vyvinuli, aby splňoval všechno, co můžete od pergoly chtít. Kladli jsme důraz na výhodnou cenu a také na to, abyste si ji dokázali smontovat sami. Můžete si tak v klidu užít odpočinek bez pálicího slunce nebo odstínit gril před deštěm.

205

logo_isotra

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě ISOTRA, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil ISOTRA nebo web isotra.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu ISOTRA a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (6 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace