SAPELI 2 minuty

Bílá barva evokuje čistotu a právě tu přináší i do interiéru, kterému dodá navíc dávku elegance, harmonie a především univerzálnosti. V případě dveří v bílé barvě to platí dvojnásob. Jen těžko bychom hledali interiér, do kterého by se nehodily, bez ohledu na okolní barvy či styl. Navíc není bílá jako bílá a nejsou dveře jako dveře. Široká nabídka dveří SAPELI rozhodně potěší kdejaký vkus i peněženku.

Bílá je dobrá - barva interiérových dveří

Bílé dveře mohou být lakované, stříkané, dýhované či laminované, v lesku či matu, hladké či s drážkami a dalšími prvky, plné nebo prosklené, zkrátka na míru.„I když se bavíme v uvozovkách pouze o bílých dveřích, nabídka je opravdu široká pro všechny místnosti. Zákazníci mají na výběr z různých typů také s ohledem na cenovou škálu,“ uvádí Petr Klíma, produktový specialista SAPELI.

harmonie_bez_dekoraci_final_0

Bílé dveře jako nenápadné doplnění interiéru

Pokud chcete dveře upozadit, kombinujte jejich bílou barvu s bílým nábytkem nebo je opticky schovejte do světlé stěny. V době popularity skandinávského stylu zařízení domácnosti není těžké vytvořit z bílých dveří funkční doplněk interiéru stejně jako bílý nábytek doplněný jemnými tóny.

06_rede_barva_bila_prodlouzene_dvere_0

Bílé dveře jako výrazný prvek

Od bílých dveří bychom málokdy čekali, že budou hlavním vizuálním prvkem interiéru. Stane se tak například v okamžiku, kdy pečlivě vybraný design dveří umístíte na stěnu s výraznými barvami.

talia_bila_a_sapglass_valentyn

Hravost a trendovost

Bílé dveře můžete skvěle kombinovat s dřevodekory, výraznými dekoračními prvky (koberec, obrazy, sedačky) a hlavně budou pořád stejně moderní a in.

lotos_final

Kombinace detailů napříč interiérem

Jednotný dojem dodá využití stejných ozdobných prvků u dveří v i interiéru. Jednou z variant mohou být dveře LOTOS s elegantními kovovými proužky ve stříbrném nebo černém provedení, na které mohou navázat linky v omítce či na tapetě a následně opět gravírované linky v prosklené výplni dalších dveří. Na první pohled tak bude vidět propracovanost interiéru a designérské oko majitele. A i bílé dveře zaujmou na první pohled.

SAPELI

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě SAPELI, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil SAPELI nebo web sapeli.cz.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu SAPELI a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (12 komentářů)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace