dormakaba Česko 1 minuta
MATRIX ONE je bezpečné přístupové řešení, perfektně přizpůsobené potřebám malých a středně velkých podniků. Kdykoliv můžete využívat výhod jednoduchého systému, jak ve vztahu k instalaci, tak i ve vztahu k obsluze: Během nejkratší doby je „out-of-the-box“ – řešení spuštěno a moderní uživatelsky přívětivé a intuitivní rozhraní připraveno.
dormakaba MATRIX ONE - Přístupové řešení „out-of-the-box“

Detaily produktu

                        

Řešení pro váš přístup

MATRIX ONE je bezpečné přístupové řešení, perfektně přizpůsobené potřebám malých a středně velkých podniků. Kdykoliv můžete využívat výhod jednoduchého systému, jak ve vztahu k instalaci, tak i ve vztahu k obsluze.

Jednoduché řešení

MATRIX ONE splňuje nejdůležitější požadavky malých a středně velkých podniků. Může se přímo používat bez rozsáhlých úprav a přizpůsobení. Po napojení hardwaru a konfigurace následuje v nejkratší době uvedení do provozu. Ušetříte tím jednoduše náklady, čas a personál.

Bezpečné řešení odkudkoliv

MATRIX ONE se instaluje na počítač pod vaší správou, takže máte vždy plnou kontrolu nad svým přístupovým řešením. Kromě toho odpovídá systém nejnovějším normám pro kontrolu přístupu.

Řešení podporované webovým prohlížečem

MATRIX ONE se ovládá přes moderní, intuitivní a vícejazyčné rozhraní prohlížeče. Na používaný počítač, tablet nebo smartphone se nemusí instalovat software a tím ani později není nutná aktualizace. Přitom je systém lehce naučitelný, přizpůsobí se automaticky velikosti okna prohlížeče a vlivem toho je účinně použitelný v decentrálních organizacích – bez ohledu na to, zda je připojení přes tablet, smartphone nebo počítač. Jednou instalovaný na vašem serveru je tento systém kompletně podporovaný prohlížečem a je dostupný z každého počítače vaší sítě. To vše usnadňuje provoz, instalaci a údržbu.

logo_dorma

Rádi byste se dozvěděli bližší informace o firmě dormakaba Česko, která článek vytvořila? Můžete si prohlédnout její další články.

Navštivte firemní profil dormakaba Česko nebo web dormakaba.com.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmu dormakaba Česko a ona se vám sama ozve!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (zatím žádné komentáře - buďte první)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace