3 minuty
Společnosti Sigenia Aubi nabízí jedinečné kování pro možnost zasklení posuvných dveří až přímo k prahu, pro maximální světlost prostoru a lehký vzhled.
ECO PASS SKY - maximum světla u Vašich portálových dveří

ECO PASS SKY: Sloučení průhlednosti a komfortu místností Dva typy prahových lišt respektují trend velkých prosklených ploch s vysokým dopadem světla a poskytují koncovým uživatelům maximální průhled a komfort místností: ECO PASS SKY a ECO PASS SKY PLUS od firmy SIEGENIA. Jsou koncipovány pro zdvižně-posuvné elementy ze dřeva a dřevo-hliníku a umožňují zasklení pevného křídla až bezprostředně na práh (SKY) nebo dokonce až do prahu (SKY PLUS). Velkoplošné prvky tak skutečně poutají pozornost.

Kvalitní vzhled doplňují další aspekty komfortu místností, jako např. neomezená bezbariérovost s volným průchodem ven – převýšení obou prahů činí pouze 5 mm – nebo vysoká energetická účinnost, která u řešení ECO PASS SKY vyplývá z vysokého podílu skla. Tak je stále zajištěno příjemné klima a vysoká míra útulnosti.

Majitelé vlastních domů s vysokými nároky na bezpečnost mohou obě prahové lišty navíc použít ve spojení se zabezpečením polohy otevření a zavření AEROCONTROL: Pomocí magnetického spínače ve zdvižně-posuvných dveřích spolehlivě hlásí příslušný stav otevření a zavření elementu pro různá schémata otevírání. Rovněž je možné napojení na poplašné systémy, v závislosti na typu spínače plní toto řešení požadavky až do třídy VdS C. DRIVE axxent HSA smart: ovládání 400 kg stisknutím tlačítka Maximální komfort ovládání nabízí volitelný, částečně skrytý pohon DRIVE axxent HSA smart. Pohybuje křídly o hmotnosti až 400 kg stisknutím tlačítka a spojuje pohodlné motorické ovládání s estetikou, kvalitou vzduchu v místnosti a bezbariérovostí.

V oblasti designu přesvědčuje DRIVE axxent HSA smart svým skrytým zdvižným pohonem. Propůjčuje elementu líbivý a elegantní vzhled, který je navíc podpořen plochým ovládacím tlačítkem z ušlechtilé oceli. Decentní a elegantní je také viditelný posuvný pohon, který se díky možnosti barevného přizpůsobení perfektně začlení do elementu. Otevírání a zavírání křídla se přitom provádí volitelně pomocí tlačítka z ušlechtilé oceli nebo pomocí sériové aplikace SIEGENIA Comfort na vlastním chytrém telefonu či tabletu. Volitelně je k dispozici také infračervené dálkové ovládání. Vysoká efektivita výroby a montáže Z použití nových řešení profitují také zpracovatelé.

Prahové lišty ECO PASS SKY a SKY PLUS se tak vyznačují vysokým stupněm předmontování, flexibilní modulární konstrukcí a upuštěním od použití profilu křídla pro pevné zasklení. Pro maximální efektivitu jsou navíc k dostání jako „PORTAL HS COMFORT UNIT", tzn. jako kompletní balíček na míru s veškerými komponenty potřebnými pro realizaci zakázky.

Citelné výhody v oblasti časové náročnosti a nákladů nabízí také pohon DRIVE axxent HSA smart, který vedle nekomplikované montáže boduje jednoduchým uvedením do provozu. Zde musí zpracovatelé pouze zapojit elektrické napájení pohonu DRIVE axxent HSA smart prostřednictvím Plug & Play na stavbě.

siegenia_aubi_logo

Více informací naleznete na webu sigenia.com.

Zaujalo vás téma článku, produkt nebo služba?
Poptejte nezávazně a zcela zdarma firmy z oboru a ony se vám samy ozvou!

Líbil se vám článek? Sdílejte ho s ostatními!

Názory k článku (jeden komentář)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace