PlanetaOken
PVC OKNA s.r.o. | | 2 minuty

Nový produkt v sortimentu firmy PVC OKNA, s.r.o.

Líbí se vám vzhled hliníkových oken, ale zároveň vám vyhovují vlastnosti a cenové rozpětí oken plastových? Máme pro vás dobrou zprávu! Do našeho portfolia brzy přidáme nový produkt, který spojuje odolnost a vzhled hliníkových oken s akusticko-izolačními vlastnostmi oken plastových. Představujeme vám Alu clip.

V čem je Alu clip jedinečný

Námi nabízený produkt, PROFITLINE ALU CLIP, spojuje výhody obou materiálů. Vnější kryt rámu plastového okna je z kvalitního hliníku. Okno tak bude působit luxusním dojmem. Hliník je velmi praktický materiál, díky kterému jsou okna téměř bezúdržbová. Výhodou je také vysoká odolnost vůči všem povětrnostním podmínkám. Oknům tak neublíží mráz, kroupy, ani ostré letní slunce.
Hliníkové opláštění chrání okno před defektem a tím jsou vyzdviženy vlastnosti plastových oken. Dále se zásadně prodlužuje životnost oken, jejichž největší slabinou je náchylnost k vnějším defektům povrchové úpravy rámu.

Model PROFITLINE ALU CLIP je vhodný i pro velká okna, která činí fasádu domu více atraktivní. Díky trojsklu jsou umocněny veškeré izolační a akustické vlastnosti. Velké prosklené plochy také umožňují většímu průchodu slunečního světla do interiéru. To oceníte převážně v zimním období. Sluneční paprsky procházející skrze skla zahřívají interiér, díky čemuž je v budově větší teplo a nemusíte tolik vytápět. Kvalitní plastová okna se pozitivně projeví na pravidelných domácích výdajích.

Hliníkový kryt okna nahradí ocelovou výztuž uvnitř okenního křídla. To vede k dalšímu zlepšení tepelné izolace.

Ekologický přístup

Společnost KÖMMERLING je prvním klíčovým výrobcem na světě, který vyrábí profily výhradně s bezolovnatým PVC se „zelenými“ stabilizátory na bázi vápníku a zinku. Jedná se tak o novou generaci výroby plastových oken, která zásadně přispívá k ochraně životního prostředí.

Hlavní výhody Alu clip

Jak postupovat v případě zájmu?

Technologii Alu Clip se v brzké době chystáme zařadit do našeho portfolia služeb. Pokud máte o hliníkové opláštění oken zájem, neváhejte nám zaslat nezávislou poptávku. My se vám co nejdříve ozveme s nabídkou možné realizace.

Kam dál?

Větrání pro zdravý pobyt díky sytému Winflip

Efektivní větrání je pro pohodlné a především i zdravé bydlení v domech či bytech klíčové. Jak ale na něj?

Příslušenství k oknům – další možnosti stínění a ochrany proti hmyzu

Pořádné ochrany proti hmyzu není v letních měsících nikdy dost. Podívejte se proto s námi na pár dalších skvělých doplňků.

Plisé v koupelně zastíní vše potřebné

Vyhněte se nežádoucím pohledům nebo nepříjemnému slunečnímu svitu ve vaší koupelně s kvalitním zastíněním.

Těsnění pod vrata zlepší ochranu proti zatékání do garáže

Zatéká vám pod vraty do garáže? Do garáže může při současných přívalech deště zatékat z důvodu malého vyspádování vnější podlahy nebo v…

Co je u nás nového 10.6.2019 – 16.6.2019

Přečtěte si, co je u nás nového, co se u nás děje, jak jsme se rozrostli a další informace z dění na portálu.

Výstavba nové haly v sídle firmy

Počátkem května byly zahájeny práce na stavbě nové výrobní haly E v areálu firmy ve Valašském Meziříčí. Tato hala bude sloužit zčásti pro…